De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in 2010. Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in 2010. Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith,"— Transcript van de presentatie:

1

2 Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in 2010. Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith, die later besloten om een ​​ band te vormen. De vier - stuk bestaat uit leden Daniel Smith, Chris Wood, William Farquarson en Kyle Simmons. De naam van de band is afgeleid van Bastille Day - een evenement gevierd op Daniel Smith 's verjaardag, 14 juli.

3 In december 2010, EMI Music aangekondigd dat ze Bastille een platencontract bij Virgin Records had aangeboden. Hun debuutsingle, " Overspoeld " werd vervolgens uitgebracht in april 2012. Hun tweede single, " Bad Blood " - die dezelfde titel als de band's eerste studioalbum deelt, volgde in augustus 2012, en behaalde matige succes in het Verenigd Koninkrijk, in kaart brengen op nummer negentig. Het derde spoor te worden genomen van Bad Blood, getiteld " gebreken ", werd de groep eerst naar de charts in te voeren in de Top 40, debuteert op nummer eenentwintig.

4 ALL THIS BAD BLOOD OF THE NIGHT EP Things We Lost In The Fire Haunt EP Pompeii Flaws EP Bad Blood EP Overjoyed Laura Palmer EP

5 Daniel Campbell Smith (geboren 14 juli 1986) - lead vocals, keyboards, percussie, producent. Kyle Jonathan Simmons (geboren op 5 februari 1988) - keyboards, percussie, bas, backing vocals. William Farquarson (geboren 22 september 1983) - bas, keyboards, akoestische gitaar, backing vocals. Chris "Woody" Wood (geboren op 6 juli 1985) - drums, backing vocals.

6

7

8 De Britse muzikant Dan Smith is het muzikale brein achter Bastille. Zijn muziek zweeft ergens tussen indie en pop met een donker randje en een vleugje r&b en elektronica. Opwindend, fris en veelbelovend.

9


Download ppt "Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in 2010. Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith,"

Verwante presentaties


Ads door Google