De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Proefkonijnen.  Wat vinden jullie van de lessen in de klas?  Zouden jullie extra materiaal willen?  Waar moet dat materiaal aan voldoen? In de klas.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Proefkonijnen.  Wat vinden jullie van de lessen in de klas?  Zouden jullie extra materiaal willen?  Waar moet dat materiaal aan voldoen? In de klas."— Transcript van de presentatie:

1 Proefkonijnen

2  Wat vinden jullie van de lessen in de klas?  Zouden jullie extra materiaal willen?  Waar moet dat materiaal aan voldoen? In de klas

3  Even een kleine warming up! Kaartjesspel

4  Vakoverstijgend of per vakgebied  Computer of materiaal  1 methode of een kast Methodes

5  Wat is Acadin  Wat kun je met Acadin  Voorbeeld Acadin

6  Wat is Plannex  Wat kun je met Plannex  Voorbeeld Plannex

7  Wat is Sterrenwerk  Wat kun je met Sterrenwerk  Methode in zien Sterrenwerk

8  Wat is Plustaak  Wat kun je met Plustaak  Rekenen, Taal/Lezen, Taal, Begrijpend & studerend lezen en Wereldoriëntatie  Inzien Plustaak

9  Wat is Rekentijger  Wat kun je met Rekentijger  In zien Rekentijger

10  Wat is de pittige plustoren  Wat kun je met de pittige plustoren Pittige plustoren

11

12  Met de activiteiten in de Pittige Plus Torens gaan de kinderen zelfstandig aan de slag. Ze doen dat alleen of (bij voorkeur) met zijn tweeën. De lessen in de Pittige Plus Torens heten: Pepers.  Er zijn 2 soorten peperprojecten:  Groene pepers  Rode pepers  Daarnaast zijn er ook nog gele pepers. Dat zijn hulpmapjes en toolboxen voor bij de rode pepers.

13

14

15

16

17

18


Download ppt "Proefkonijnen.  Wat vinden jullie van de lessen in de klas?  Zouden jullie extra materiaal willen?  Waar moet dat materiaal aan voldoen? In de klas."

Verwante presentaties


Ads door Google