De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wspa World Society for the Protection of Animals.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wspa World Society for the Protection of Animals."— Transcript van de presentatie:

1 wspa World Society for the Protection of Animals

2 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Hoofdstuk 1: over het wspa Hoofdstuk 1: over het wspa Hoofdstuk 2: bio-industrie Hoofdstuk 2: bio-industrie Hoofdstuk 3: zwerfdieren en berengal industrie Hoofdstuk 3: zwerfdieren en berengal industrie Hoofdstuk 4: orang-oetans en de walvisjacht Hoofdstuk 4: orang-oetans en de walvisjacht Hoofdstuk 5: werkpaarden Hoofdstuk 5: werkpaarden Hoofdstuk 6: hoe je het wspa kunt helpen Hoofdstuk 6: hoe je het wspa kunt helpen Nawoord Nawoord

3 Hoofdstuk 1: over het wspa Gezelschapsdieren: ze zorgen ervoor dat zwerf dieren worden opgevangen en dat de dieren niet worden mishandeld. Wilde dieren: ze zijn tegen het doden van dieren voor producten. Het slachten van dieren: ze zijn tegen het slachten van dieren en ze proberen die dieren te helpen. Noodhulp aan dieren bij rampen: ze helpen dieren die lijden door rampen.

4 Hoofdstuk 2: bio-industrie Dieren worden in kleinen hokken gestopt. Dieren worden in kleinen hokken gestopt. ze leven zonder daglicht ze leven zonder daglicht Ze worden zo lang mogelijk in leven gehouden met antibiotica om voedsel te produceren. Ze worden zo lang mogelijk in leven gehouden met antibiotica om voedsel te produceren. Kippen in een legbatterij worden soms met tien andere kippen in een klein hok gestopt. Kippen in een legbatterij worden soms met tien andere kippen in een klein hok gestopt.

5 Hoofdstuk 3: zwerfdieren en berengal industrie zwerfdieren zwerfdieren Het wspa zorgt voor zwerfdieren en geeft voorlichting aan baasjes hoe ze voor hun dieren moeten zorgen. Het wspa zorgt voor zwerfdieren en geeft voorlichting aan baasjes hoe ze voor hun dieren moeten zorgen. Berengal industrie Berengal industrie Het wspa werk samen met een ander goed doel om de beren te beren te beschermen en te bevrijden Het wspa werk samen met een ander goed doel om de beren te beren te beschermen en te bevrijden

6 Hoofdstuk 4: orang-oetans en de walvisjacht Orang-oetans Orang-oetans het wspa werkt samen met het bos foundation voor een veilige leefomgeving voor de orang-oetans. het wspa werkt samen met het bos foundation voor een veilige leefomgeving voor de orang-oetans. Walvis jacht Walvis jacht 1. Het wspa laat weten hoe erg de walvisjacht is. 2. Ze helpen andere organisaties die tegen walvisjacht zijn. 3. Ze werken samen met organisaties. 4. Ze zamelen geld in.

7 Hoofdstuk 5: werkpaarden Ze worden gehouden in slechte omstandigheden en hebben weinig goed voer. Ze worden gehouden in slechte omstandigheden en hebben weinig goed voer. Ze hebben geen of slechte hoefijzers waardoor ze kreupel kunnen worden. Ze hebben geen of slechte hoefijzers waardoor ze kreupel kunnen worden. Ze hebben veel parasieten. Ze hebben veel parasieten. Ze moeten uren lang werken zonder water of pauze. Ze moeten uren lang werken zonder water of pauze.

8 Hoofdstuk 6: hoe je het wspa kunt helpen Geld in te zamelen. Geld in te zamelen. Lid worden van het wspa Lid worden van het wspa Oude mobiel aan het wspa geven het maakt niet uit of hij kapot is het wspa zorgt er dan voor dat hij gerecycled wordt. Oude mobiel aan het wspa geven het maakt niet uit of hij kapot is het wspa zorgt er dan voor dat hij gerecycled wordt.


Download ppt "Wspa World Society for the Protection of Animals."

Verwante presentaties


Ads door Google