De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe de Limissie begon: vanuit LEADER gebied de Kromme Rijnstreek met ideeën voor (trans)nationale samenwerkingsprojecten Thema’s: Streekproducten Weidse.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe de Limissie begon: vanuit LEADER gebied de Kromme Rijnstreek met ideeën voor (trans)nationale samenwerkingsprojecten Thema’s: Streekproducten Weidse."— Transcript van de presentatie:

1 Hoe de Limissie begon: vanuit LEADER gebied de Kromme Rijnstreek met ideeën voor (trans)nationale samenwerkingsprojecten Thema’s: Streekproducten Weidse Veenweiden – Kromme Rijnstreek Kersen Kromme Rijnstreek – Nordburgerland (Oostenrijk) Limes Leidse Ommelanden, Weidse Veenweiden, Kromme Rijnstreek Rivierengebied West en Oost Martin Vastenhout, Plaatselijke Groep LEADER Kromme Rijnstreek

2 De LiMissie: doel Via een open netwerkbenadering het op ‘de werkvloer’ bevorderen van het particulier initiatief en de samenhang en samenwerking binnen en langs de Limes. Het ondersteunen van netwerken en stimuleren en helpen ontwikkelen van voorlichtings- middelen, routes, producten en activiteiten. Met als achterliggend doel: Het meer bekend, beleefbaar en zichtbaar maken van de Limes voor een groot publiek. Boeien, binden, ondersteunen en loslaten

3 De Auxilia - de inheemse hulptroepen

4 De LiMissie: LUIM inspireren tot concrete projecten

5

6

7

8 De LiMissie: investeringsprojecten De MobiLimes - een mobiel infocentrum


Download ppt "Hoe de Limissie begon: vanuit LEADER gebied de Kromme Rijnstreek met ideeën voor (trans)nationale samenwerkingsprojecten Thema’s: Streekproducten Weidse."

Verwante presentaties


Ads door Google