De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Omschrijving De Bandalux Omega horizontale jaloezie is herkenbaar aan zijn mono-commando bediening. Door middel van ketting, slingerstang of DC 24 V motor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Omschrijving De Bandalux Omega horizontale jaloezie is herkenbaar aan zijn mono-commando bediening. Door middel van ketting, slingerstang of DC 24 V motor."— Transcript van de presentatie:

1

2 Omschrijving De Bandalux Omega horizontale jaloezie is herkenbaar aan zijn mono-commando bediening. Door middel van ketting, slingerstang of DC 24 V motor. In de aluminium geëxtrudeerde bovenbak, voorzien van Qualicoat® finish, huist het mechanisme voor het optrekken, dalen en kantelen van de slats. De slat is een aluminium, gelakt, profiel met een dikte van 0,21 mm en verkrijgbaar in de breedtes 25 en 15 mm. Installatie door middel van een corrosiewerend behandelde stalen steun. De gesloten aluminium onderlat is vervaardigd uit 2 profielen.

3 Eigenschappen De 0,21 mm aluminium slats draaien tot 180° horizontaal => ultieme dosering van invallend licht Installatie tussen glas => ideaal voor scheidingswanden ten behoeve van de privacy Bovenbak, onderlat en slats volledig aluminium => het systeem is licht en geschikt voor installatie op wanden die niet bestand zijn tegen groot gewicht. Corrosiebestendig => geschikt voor vochtige en zoute omgevingen

4 Afmetingen

5 Installatie

6

7 Commercieel agent:


Download ppt "Omschrijving De Bandalux Omega horizontale jaloezie is herkenbaar aan zijn mono-commando bediening. Door middel van ketting, slingerstang of DC 24 V motor."

Verwante presentaties


Ads door Google