De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WINTERSPORT 2010 Pro Assen. Scheffau Oostenrijk Duke travel Uw reis wordt begeleid door het Duke Travel –Team dat garant staat voor een onbezorgd en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WINTERSPORT 2010 Pro Assen. Scheffau Oostenrijk Duke travel Uw reis wordt begeleid door het Duke Travel –Team dat garant staat voor een onbezorgd en."— Transcript van de presentatie:

1 WINTERSPORT 2010 Pro Assen

2 Scheffau Oostenrijk

3 Duke travel Uw reis wordt begeleid door het Duke Travel –Team dat garant staat voor een onbezorgd en onvergetelijk evenement. Of het nu gaat om groepsreizen voor 25 leerlingen of groepsreizen voor 250 collega's, Duke Travel verzorgt het allemaal. Van vervoer per bus, trein of vliegtuig, tot en met het reserveren van hotels en het regelen van het totale programma Uw skipassen liggen klaar, de skimaterialen zijn op maat geregeld en uw skilessen worden verzorgd door een mix van plaatselijke en Nederlandse skileraren van het Duke Travel - Wintersportteam. Onze instucteurs / begeleiders staan tijdens uw Groepsreis Wintersport 24 uur per dag voor u klaar

4 Jugendhaus Leitenhof,

5 accomodatie Jugendhaus Leitenhof, Scheffau (Wilder Kaiser-Brixental) Ligging:In rustige ligging aan de dorpsrand van Scheffau. Accommodatie: Het hotel beschikt over ca 110 bedden, voornamelijk meerbedkamers met stapelbedden. Het huis beschikt verder over een eigen disco voor de groepen en een fimzaal met groot doek (3x4 meter) en beamer; Ontbijt en avondeten worden geserveerd in de eetzaal; Onbeperkt eten. (drankjes zijn tegen betaling). Daarnaast is er nog een reacreatieruimte met wat spellen (tafeltennis, darts en poolbiljarttafel).

6 Skigebied Skigebied:Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental Zowel beginners als gevorderden kunnen hier uitstekend terecht. De gondel brengt u in ca. zeven minuten rechtstreeks in het skigebied. De langste afdaling is 8 km lang en verloopt van Hohe Salve naar Itter. Dankzij de Salven-Kaiser of Westendorf route kunnen ook toerskiërs zich hier uitleven.

7 webcam


Download ppt "WINTERSPORT 2010 Pro Assen. Scheffau Oostenrijk Duke travel Uw reis wordt begeleid door het Duke Travel –Team dat garant staat voor een onbezorgd en."

Verwante presentaties


Ads door Google