De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pomme en Kelly Voor wie wilt weten wat 15 jarigen tegenwoordig doen met webcams en andere video apparatuur. Ze maken hun eigen filmpjes bij hun favoriete.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pomme en Kelly Voor wie wilt weten wat 15 jarigen tegenwoordig doen met webcams en andere video apparatuur. Ze maken hun eigen filmpjes bij hun favoriete."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Pomme en Kelly Voor wie wilt weten wat 15 jarigen tegenwoordig doen met webcams en andere video apparatuur. Ze maken hun eigen filmpjes bij hun favoriete muziek en posten dat op http://video.google.com …

4

5  Je geliefde/ vrienden /vriendin nen  Ouderen  Mannen  Vrouwen  Kinderen

6

7 Angstig kijken Blije gezichten

8  14 Allen die door de Geest van God worden geleid, zijn kinderen van God. 15 U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven, u hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen te zijn, en om hem te kunnen aanroepen met ‘Abba, Vader’. 16 De Geest zelf verzekert onze geest dat wij Gods kinderen zijn. 17 En nu we zijn kinderen zijn, zijn we ook zijn erfgenamen, erfgenamen van God. Samen met Christus zijn wij erfgenamen: wij moeten delen in zijn lijden om met hem te kunnen delen in Gods luister.

9

10

11

12 Matt 9:36 Toen hij de mensenmenigte zag, voelde hij medelijden met hen, omdat ze er uitgeput en hulpeloos uitzagen, als schapen zonder herder.

13 het thema van 'een bril opzetten' en vandaaruit de wereld anders beklijken.

14

15  God Houdt van mij...  Dus ik mag er zijn als jongen-meisje VMBO-er-VWO-er hetero- homo sportieveling-stijve hark stotteraar-vlotte babel...

16


Download ppt "Pomme en Kelly Voor wie wilt weten wat 15 jarigen tegenwoordig doen met webcams en andere video apparatuur. Ze maken hun eigen filmpjes bij hun favoriete."

Verwante presentaties


Ads door Google