De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WORKSHOP SAMENWERKING H & R College. WORKSHOP SAMENWERKING Doel van de Workshop Deskundigheidsbevordering voor de docent door voorbeelden van “best practices”

Verwante presentaties


Presentatie over: "WORKSHOP SAMENWERKING H & R College. WORKSHOP SAMENWERKING Doel van de Workshop Deskundigheidsbevordering voor de docent door voorbeelden van “best practices”"— Transcript van de presentatie:

1 WORKSHOP SAMENWERKING H & R College

2 WORKSHOP SAMENWERKING Doel van de Workshop Deskundigheidsbevordering voor de docent door voorbeelden van “best practices” van de samenwerking docent/ bedrijf. Tevens is het doel om de bestaande ideeën aan te vullen/ optimaliseren om met elkaar tot een totaal pakket te komen.

3 WORKSHOP SAMENWERKING BBL trajectUitnodigingInformatiebijeenkomstIntake/toetsen/toelatingsexamenInschrijvingTheorie beveiliger 2

4 J AARVERSLAG De Eerste schooldag Informatie verplichting school Gedragsrapportage;TijdHouding/ uitstraling/ inzet Mogelijkheid manager aanwezig Of Mogelijkheid praktijkbegeleider aanwezig Dit op afspraak Dit om de leerling/aspirant beveiliger een optimale begeleiding te kunnen geven. Hiermee komen wij de bedrijven tegemoet in verband met de proeftijd. (samen beoordelen is hij/zij geschikt voor dit werk).

5 M ARKTANALYSE De informatiebijeenkomst Het is gewenst de volgende personen aanwezig te hebben VakdocentCoordinator van de schoolManager van de schoolBPV-er van de schoolManagers van het leerbedrijfPraktijkopleider (POL) van het leerbedrijf

6 B EDRIJFSOVERZICHT De Dialoog Stellingen NoterenBeargumenteren Uitkomst verwerken

7 B EDRIJFSOVERZICHT Einde Workshop Masterclass BEDANKT VOOR JULLIE AANDACHT SUCCES MET HET SAMENWERKEN


Download ppt "WORKSHOP SAMENWERKING H & R College. WORKSHOP SAMENWERKING Doel van de Workshop Deskundigheidsbevordering voor de docent door voorbeelden van “best practices”"

Verwante presentaties


Ads door Google