De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Valpreventie [Doel] Door interviews, observatie en deskresearch het eigen initiatief van de 70+er ten aan zien van vallen documenteren aan de hand van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Valpreventie [Doel] Door interviews, observatie en deskresearch het eigen initiatief van de 70+er ten aan zien van vallen documenteren aan de hand van."— Transcript van de presentatie:

1 Valpreventie [Doel] Door interviews, observatie en deskresearch het eigen initiatief van de 70+er ten aan zien van vallen documenteren aan de hand van aantekeningen (binnen een week). [Doelgroep] Zelfstandig en semi-zelfstandig wonende 70+ers. [Beperkende randvoorwaarden] – Tijd van interviews aanpassen aan dagritme van de ouderen. – Observeren en interviewen omtrent hun initatief – Aanvullend deskresearch voor- en achteraf

2 Valpreventie (P)research van Raymond Reints Interview met 3 zelfstandige 70+ers Valpreventie bij ouderen [Online] De Bondt, K. (Ed.) (2008) Valpreventie bij ouderen[Online]. Publisher: Ter gooi Ziekenhuizen (Blaricum/Hilversum). Available from: http://www.tergooiziekenhuizen.nl/folder28062.pdf [Accessed: 15-02-2013]

3 Conclusie Rollators zijn geen preventie maar mobiliteit 70+er wil geen extra spullen meenemen (paraplu op een zonnige dag). Enkele 70+ers lopen dagelijks om hun spieren (hun preventie) gezond en sterk te houden.


Download ppt "Valpreventie [Doel] Door interviews, observatie en deskresearch het eigen initiatief van de 70+er ten aan zien van vallen documenteren aan de hand van."

Verwante presentaties


Ads door Google