De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SPREUKEN 25:19 Als een afbrekende tand en een zwikkende voet is het vertrouwen op een trouweloze ten dage der benauwdheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SPREUKEN 25:19 Als een afbrekende tand en een zwikkende voet is het vertrouwen op een trouweloze ten dage der benauwdheid."— Transcript van de presentatie:

1 SPREUKEN 25:19 Als een afbrekende tand en een zwikkende voet is het vertrouwen op een trouweloze ten dage der benauwdheid.

2

3 Handelingen 15 : 35-40b En Paulus en Barnabas bleven te Antiochië en leerden en verkondigden met vele anderen het woord des Heren. Maar na enige dagen zeide Paulus tot Barnabas: Laten wij toch terugkeren tot onze broeders in iedere stad, waar wij het woord des Heren verkondigd hebben, om te zien, hoe het hun gaat. En Barnabas wilde ook Johannes, genaamd Marcus, medenemen; maar Paulus bleef van oordeel, dat men niet iemand bij zich moest hebben, die hen na Pamfylië had verlaten en zich niet met hen tot het werk had begeven. En er ontstond een verbittering, zodat zij uiteengingen en Barnabas met Marcus naar Cyprus voer. Maar Paulus koos zich Silas..

4

5

6 Hebr. 12 : 15 Zorg ervoor dat niemand zich de genade van God laat ontgaan, dat er geen giftige kiem opschiet die onrust veroorzaakt en met zijn bitterheid velen besmet,

7 Deuterononium 29 : 18b laat er onder u geen wortel zijn, die gif of alsem voortbrengt.

8

9 Hebr. 12 : 15 Zorg ervoor dat niemand zich de genade van God laat ontgaan, ( dat niemand de genade van God verspeelt ( verspilt) dat er geen giftige kiem opschiet die onrust veroorzaakt en met zijn bitterheid velen besmet,


Download ppt "SPREUKEN 25:19 Als een afbrekende tand en een zwikkende voet is het vertrouwen op een trouweloze ten dage der benauwdheid."

Verwante presentaties


Ads door Google