De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

INHOUD  Wat voor project?  Onze ideeën  Onze website  Voortgang van het project  Waarom op ons stemmen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "INHOUD  Wat voor project?  Onze ideeën  Onze website  Voortgang van het project  Waarom op ons stemmen?"— Transcript van de presentatie:

1

2 INHOUD  Wat voor project?  Onze ideeën  Onze website  Voortgang van het project  Waarom op ons stemmen?

3 Wat voor project?  doel: maak van kinderzitje een stoer zitje voor 8-12 jaar  En we zijn goed bezig. De naam is: V.E.C.O= veilig en Cool onderweg  Het doel is dus maak een stoer zitje voor kids van 8 tot 12 jaar.

4 Onze ideeën zijn : Volume knop Warmte knop Muziek boxen Tv die boven je hoofd komt met aan het scherm. Verstelbaar in lengte en breedte Hoezen met dierenprints= dierenhuiden bijvoorbeeld tijger of zebra of jachtluipaard Stopcontact Kussentjes met veren bij je hoofd en rug onze ideeën

5 Onze website En we zijn bezig met de website er zijn foto's en er komt een filmpje. Het gaat al heel goed en er is al veel info http://www.braintrigger- challenge.nl/index.html#/?p=864&c=0

6 Voortgang van het project  Het gaat goed en de maquette is van papier mache gemaakt  We zijn klaar en we zijn nog meer ideeën aan het bedenken.

7 Waarom op ons stemmen Omdat we voor kinderen het leuk maken en we hebben heel erg ons best gedaan. Als wij winnen springen we een gat in de lucht zo blij dat we dan zijn.


Download ppt "INHOUD  Wat voor project?  Onze ideeën  Onze website  Voortgang van het project  Waarom op ons stemmen?"

Verwante presentaties


Ads door Google