De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Blok 4 Toerisme en recreatie in je eigen omgeving Deelvraag Wat is er te doen voor toeristen en recreanten in jouw omgeving?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Blok 4 Toerisme en recreatie in je eigen omgeving Deelvraag Wat is er te doen voor toeristen en recreanten in jouw omgeving?"— Transcript van de presentatie:

1 Blok 4 Toerisme en recreatie in je eigen omgeving Deelvraag Wat is er te doen voor toeristen en recreanten in jouw omgeving?

2 Romeinen in Nederland

3 Rijn is noordgrens van het Romeinse rijk Romeinen bouwen forten langs de Rijn Veel inwoners van Nederland vermoord of gevlucht. Bataven komen in Nederland wonen Romeinen stichten steden, bijv. Nijmegen en Maastricht Romeinen leggen wegen en kanalen aan Romeinse weegschaal, gevonden langs de Waal.

4 Nijmegen Romeinen bouwen 12 v.Chr legerplaats bij de Waal Goede ligging: op een heuvel en bij de rivier Bij de legerplaats ontstaat het kampdorp Noviomagus, waar veel handelaren en ambachtslieden wonen Nijmegen en omgeving

5 Deelvraag: Wat is er te doen voor toeristen en recreanten in jouw omgeving? Overblijfselen uit het verleden Voorzieningen Evenementen


Download ppt "Blok 4 Toerisme en recreatie in je eigen omgeving Deelvraag Wat is er te doen voor toeristen en recreanten in jouw omgeving?"

Verwante presentaties


Ads door Google