De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Karaoke Foto: Miss Shari. Zangkwaliteit verbeteren?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Karaoke Foto: Miss Shari. Zangkwaliteit verbeteren?"— Transcript van de presentatie:

1 Karaoke Foto: Miss Shari

2 Zangkwaliteit verbeteren?

3 Zangkwaliteit en interactie KaraokeInteractie

4 Zangkwaliteit en interactie KaraokeInteractie Slechte zangers weren van het podiumLage kwaliteit gebruikers wegmodereren Uitnodigingen ophangen bij de zangscholen in de buurtInteressante opinieleiders uitnodigen om mee te discussiëren Wegstemmen of harder applaudisserenPlussen en minnen bij comments op een site Een getalenteerde zanger laten meezingen als het misgaat Comments redigeren op spelfouten Gratis drank of geld geven aan goede performancesGebruikers belonen voor mooie bijdragen Zelf als bar de nummers uitkiezenAls redactie de thema’s uitkiezen Gratis zanglessenGratis schrijflessen en ­tips Laat mensen het nummer thuis oefenenKondig aan wat de volgende keer wordt besproken Goede zangers vaker laten zingenGoede commenters uitnodigen te reageren Mensen laten invallen bij een lied die het beter kunnenSamen schaven aan een artikel (wikipedia) Als een groot koor samen zingenEen poll gebruiken om de mening te peilen Maar de topsuggesties zijn (zie pag 73/74 Mediastorm): Aparte zaaltjes voor reggae en hardrock maken!Maak de discussiegroepen kleiner zodat kenners opstaan! Maak het podium spectaculairder zodat mensen meer hun best doen Verstuur UGC in nieuwsbrieven, zet interactie op de voorpagina, en in het TV-programma (voorbeelden Stand.nl, Landroof) Schouderklopje van de bareigenaarComplimenteer als redactie, aandacht!

5 Conclusies Ga naar waarom je interactie belangrijk vindt: als betrokkenheid, of echt als inhoud? Je kunt als redactie de kwaliteit van user generated content beïnvloeden. Kijk of je groep niet te groot of te klein wordt. Voeg zo nodig samen of compartimenteer. Laat als redactie merken dat je het belangrijk vindt! User generated content is geen gratis inhoud, het kost tijd en aandacht.

6 Mediastorm Lees meer over karaoke en het verhogen van de kwaliteit van interactie in: Mediastorm Hoofdstuk 3.2 pagina 70


Download ppt "Karaoke Foto: Miss Shari. Zangkwaliteit verbeteren?"

Verwante presentaties


Ads door Google