De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen in Phnom Penh (Cambodja) die trachten te overleven op de vuilnisbelt, door vuilnis te zoeken en die te verkopen. Voor de weeskinderen in Phnom Penh (Cambodja) die trachten te overleven op de vuilnisbelt, door vuilnis te zoeken en die te verkopen. Wij zamelen geld in voor een weeshuis, dat die kinderen in huis neemt en hen een onderdak, kleren en een opleiding geeft. Wij zamelen geld in voor een weeshuis, dat die kinderen in huis neemt en hen een onderdak, kleren en een opleiding geeft.

3 Hoe doen wij dat ? Wij vragen aan Belgische mensen om 1 of meer kinderen elke maand te steunen ( ongeveer €40 per maand ). Dat zijn er nu 18 !!! Wij vragen aan Belgische mensen om 1 of meer kinderen elke maand te steunen ( ongeveer €40 per maand ). Dat zijn er nu 18 !!! Wij organiseren activiteiten, de opbrengsten daarvan schenken wij aan de directeur van het weeshuis. Dat geld wordt gebruikt om gebouwen te zetten waar de kinderen in kunnen wonen. Wij organiseren activiteiten, de opbrengsten daarvan schenken wij aan de directeur van het weeshuis. Dat geld wordt gebruikt om gebouwen te zetten waar de kinderen in kunnen wonen. Wij krijgen geld van mensen of bedrijven. Wij krijgen geld van mensen of bedrijven.

4 Wij zijn wij ? Nik en Katrien Nik en Katrien Johan en Vera Johan en Vera Pieter – Jan Pieter – Jan Hans Hans Greetje Greetje Joris en Nadège Joris en Nadège En de vele, vele mensen die ons altijd helpen bij onze activiteiten…. En de vele, vele mensen die ons altijd helpen bij onze activiteiten….

5 Enkele foto’s… Van de kinderen Van de kinderen Van de stortplaats Van de stortplaats Van het weeshuis Van het weeshuis

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 Zijn er nog vragen ???

25 Bedankt !!! Namens de kinderen en de directeur van het weeshuis !!!


Download ppt "Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen."

Verwante presentaties


Ads door Google