De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Over buigmachines Roland Angenent Klas 4 Groep 3KB.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Over buigmachines Roland Angenent Klas 4 Groep 3KB."— Transcript van de presentatie:

1 Over buigmachines Roland Angenent Klas 4 Groep 3KB

2 Buigmachines

3 Handbuigmachine Plat materiaal dat dikker is dan twee millimeter mag meestal niet worden gebogen op een buigbank of zetbank, omdat dan de buigbalken kunnen beschadigen. Buigen doe je dan met behulp van een handbuigmachine. Plat materiaal dat dikker is dan twee millimeter mag meestal niet worden gebogen op een buigbank of zetbank, omdat dan de buigbalken kunnen beschadigen. Buigen doe je dan met behulp van een handbuigmachine.

4 Handbuigmachine Buigarm Frame Klem

5 Rondbuigmachines Op een rolbuigmachine zitten rollen. Een belangrijk verschil tussen de soorten machines is de opstelling van de rollen. Op een rolbuigmachine zitten rollen. Een belangrijk verschil tussen de soorten machines is de opstelling van de rollen. Je hebt machines die elektrisch worden aangedreven en machines die je handmatig moet bedienen. Je hebt machines die elektrisch worden aangedreven en machines die je handmatig moet bedienen. Je kunt met deze machine plaatmateriaal buigen tot een ring of een cilinder. Je kunt met deze machine plaatmateriaal buigen tot een ring of een cilinder.

6 Rondbuigmachines Rollen Frame Aandrijving

7 Profielbuigmachines De profielrolbuigmachine is een vervormingsmachine. Het materiaal wordt in een rolbuigmachine tot een ring gebogen. De profielrolbuigmachine is een vervormingsmachine. Het materiaal wordt in een rolbuigmachine tot een ring gebogen. De rolbuigmachine heeft drie of meer buigrollen. De profielrolbuigmachines komen in diverse typen voor. De rolbuigmachine heeft drie of meer buigrollen. De profielrolbuigmachines komen in diverse typen voor.

8 Profielbuigmachines Aangedreven Frame


Download ppt "Over buigmachines Roland Angenent Klas 4 Groep 3KB."

Verwante presentaties


Ads door Google