De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Club Eclipse Hotel W Barcelona

Verwante presentaties


Presentatie over: "Club Eclipse Hotel W Barcelona"— Transcript van de presentatie:

1 Club Eclipse Hotel W Barcelona

2 Club Eclipse Hotel W gelegen de haven van Barcelona heeft op de 26e verdieping een uitgaansgelegenheid genaamd Club Eclipse. Een hypermoderne club met een panorama uitzicht over de haven van barcelona.

3 Is Club Eclipse echt dé uitgaansgelegenheid van Barcelona zoals de “locals dat beweren?

4 Ik ben samen met mijn studiegenoot op onderzoek uitgegaan in Club Eclipse. We hebben de plus en de minpunten genoteerd. Pluspunten: Super locatie op de 26e etage van een supermooi luxe hotel. Mooie mensen Flairtenders De populairste DJ’s Ontvangst van bezoekers op de gastenlijst word leuk aangepakt.

5 Minpunten Niet genoeg garderobecapaciteit voor het aantal bezoekers dat er worden binnengelaten. Vanwege de vipgedeeltes in een achtergelegen ruimte duurt het lang voordat je een drankje kunt bemachtigen. Dat allemaal in een club waar je 50 euro entree betaald en een standaard mixdrankje je al snel 13 euro kost,was voor ons een grote tegenvaller .

6 Conclusie Het was een geweldige ervaring en de mensen uit Barcelona weten overduidelijk wel waar ze over praten. De minpunten waren toch wel schrikbarend te noemen en dat allemaal in een club waar je 50 euro entree betaald en een standaard mixdrankje je al snel 13 euro kost,was voor ons een grote tegenvaller .

7 Roy van Herk & Victor Boons


Download ppt "Club Eclipse Hotel W Barcelona"

Verwante presentaties


Ads door Google