De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij Dhiyo Inner Learning System. Dhiyo zorgt ervoor dat deelnemers worden geprikkeld om de aandacht te geven aan wat er geleerd is. Dhiyo is een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij Dhiyo Inner Learning System. Dhiyo zorgt ervoor dat deelnemers worden geprikkeld om de aandacht te geven aan wat er geleerd is. Dhiyo is een."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij Dhiyo Inner Learning System

2 Dhiyo zorgt ervoor dat deelnemers worden geprikkeld om de aandacht te geven aan wat er geleerd is. Dhiyo is een internetapplicatie om de herinnering aan lesstof te stimuleren. In deze presentatie wordt een tipje van de sluier opgelicht om u meer van de trainerskant van Dhiyo te laten zien… Dhiyo werkt met een overzichtelijk stappenplan:

3 Stap 1: Trainer-account aanmaken Als u voor de eerste keer inlogt, dient u een trainer-account aan te maken. De account is persoonsgebonden en niet trainingsgebonden. U kunt dit account dus voor al uw trainingen gebruiken.

4 Stap 2: Persoonlijke gegevens invoeren Hier voert u eenmalig uw persoonlijke gegevens in. Met deze gegevens wordt u bij ons bekend. We gebruiken deze o.a. voor facturatie.

5 Stap 3: Dhiyo-pakket aanschaffen U kiest uw ondersteuningsduur. Dhiyo biedt u vier mogelijkheden: Dhiyo 3, Dhiyo 6, Dhiyo 12 en een pakket op maat. Voor iedere (verschillende) training waarvoor u Dhiyo wilt inzetten, dient u een zogenaamde trainerslicentie aan te schaffen, u kunt daar zoveel deelnemers aan koppelen als u wenst.

6 Stap 4: Deelnemers invoeren Hier kunt u de deelnemers invoeren waarvoor u Dhiyo wilt inzetten. Het is van belang om ook de geboortedata van de deelnemers in te voeren, mede op basis daarvan genereert de Dhiyo-database via een unieke formule de pop-ups.

7 Stap 5: Trainingen aanmaken Dan voert u uw training in en Dhiyo is klaar voor gebruik! In de handleiding vindt u verdere tips en suggesties voor het invoeren van de training.

8 Wilt u direct met Dhiyo aan de slag? Ga naar www.dhiyo.com en log in, u kunt directwww.dhiyo.com een trainer-account aanmaken. Wilt u eerst meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: U kunt ons bereiken via de mail info@dhiyo.cominfo@dhiyo.com of telefonisch: Angelique van 't Riet 06 - 533 543 05


Download ppt "Welkom bij Dhiyo Inner Learning System. Dhiyo zorgt ervoor dat deelnemers worden geprikkeld om de aandacht te geven aan wat er geleerd is. Dhiyo is een."

Verwante presentaties


Ads door Google