De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een man zit in zijn stamkroeg aan de toog

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een man zit in zijn stamkroeg aan de toog"— Transcript van de presentatie:

1 Een man zit in zijn stamkroeg aan de toog
Een man zit in zijn stamkroeg aan de toog. Plots komt de mooiste vrouw die hij ooit gezien heeft de zaak binnen. Hij denkt na hoe hij ze kan aanspreken, en bestelt tenslotte een van de beste flessen champagnedie het café te bieden heeft. Hij hangt er een briefje aan met de vraag of zij deze fles met hemwil opdrinken, en laat de fles door de ober aan de vrouw in kwestie bezorgen.

2 Zij leest het briefje, glimlacht naar hem, schrijft eenantwoord op het briefje, en laat de ober dan het briefje terug aan de man bezorgen. Op het briefje schreef zij :

3 " Geachte heer, als ik deze fles met u moet drinken, moet er zich in uw garage minstens een Mercedes bevinden, op uw rekening minstens een miljoen staan, in uw broek moet 17 cm steken, en een vakantiehuis op de Canarische eilanden zou ook welkom zijn." De man leest dit wat grinnikend, en schrijft terug :

4 " Geachte dame, in mijn garage bevinden zich een Porsche, een Ferrari en een Mercedes, op al mijn 8 verschillende rekeningen staat telkens meer dan een miljoen, ik heb vakantiehuizen in Bali, in Rome, in Florida en ééntje in Oostenrijk. Maar nooit van mijn leven, zelfs niet voor de schoonste vrouw, laat ik 6 cm verwijderen... Geeft u mij de fles maar gewoon terug....." Gr Henk


Download ppt "Een man zit in zijn stamkroeg aan de toog"

Verwante presentaties


Ads door Google