De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PERSOONLIJK MERKMODEL

Verwante presentaties


Presentatie over: "PERSOONLIJK MERKMODEL"— Transcript van de presentatie:

1 PERSOONLIJK MERKMODEL
Door Iness Moustaquim CE1D

2 INNERLIJK Missie studie afmaken, verder studeren aan de universiteit, sparen voor dingen die belangrijk zijn, altijd veel met je vrienden en familie om blijven gaan en alles met enthousiasme en motivatie doen als dat er niet is begin er dan ook niet aan. Visie Gelukkig met man en kind, nog veel van de wereld zien, veel geld hebben en ambitieus/leergierig blijven. En dat allemaal in een stylisch way. Kernwaarden leergierig, netjes, nieuwsgierig, kritisch, gericht op details, gezelschapsmens, creatief, sociaalvaardig.

3 INNERLIJK Merkpersoonlijkheid Zara
Belofte/credo Never regret, it fit is good, it is wonderful. If it is bad, it is an experience. Kernconcept Sociaal en eigenwijs

4 UITERLIJK Zien Licht getint, donkerbruin haar met opvallende blonde onderkant. Lichtbruine ogen. Kledingstijl classy rock Horen Duidelijke vrouwlijke stem wat vaak gehoort wordt (ik praat veel) Voelen Spontaan, verstandig maar toch ook jong en eigenwijs Ruiken Zoet. Vanille, hout, kokos.

5 UITERLIJK Taal Nederlands Engels Frans
Personen Zussen Ouders Nicht vriendinnen

6 GEDRAG Aanbod sociaal vaardig, spontaan, to the point, goede groepswerker, goede gespreksvoerder Interne communicatie goed plannen, agenda bij houden. doelen stellen die behaalt moeten zullen worden, vervolgens mezelf belonen! Externe communicatie zeer sociaal, behulpzaam, voorbereid en inzet. Omgeving samen met familie of vrienden in een gezellig eet tentje. Liefste in het buitenland met dans en muziek.

7 HUIDIGE IMAGO PROBLEMEN
Onzeker over mijn werk Te perfectionistisch Soms te direct

8 VERBETERPUNTEN Eerst denken dan doen/zeggen Meer in mezelf en mijn kunnen geloven Minder perfectionistisch en tevreden zijn met het huidige resultaat.

9 A.U.B CHECK Autenthiek Uniek Bekend


Download ppt "PERSOONLIJK MERKMODEL"

Verwante presentaties


Ads door Google