De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom collegae. Beoordeling Banketbakker Beoordeling Brood & Banketbakker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom collegae. Beoordeling Banketbakker Beoordeling Brood & Banketbakker."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom collegae

2 Beoordeling Banketbakker

3 Beoordeling Brood & Banketbakker

4 SLEBB beoordelingsinstrument Assistentbakker Inleiding (dit deel zou in de studiewijzer opgenomen kunnen worden) Instructie kandidaat (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Instructie beoordelaar (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Opdrachten (uitreiken bij aanvang van de Proeve) Beoordelingsprotocol (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Verslag v/d Proeve (motivatieomschrijving wel/niet competent) Beslissingstabel Proeve (competent – niet competent)

5 SLEBB beoordelingsinstrument VV-Brood-en Banketbakker ↝ Basis Inhoudsopgave Instructie deelnemer (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Instructie beoordelaar (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Opdrachten (uitreiken bij aanvang van de Proeve) Beoordelingsprotocol Verslag v/d Proeve (motivatieomschrijving wel/niet competent) Beslissingstabel Proeve (ja BASIS – nee BASIS)

6 SLEBB beoordelingsinstrument VV-Brood-en Banketbakker ↝ Competent Instructie kandidaat (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Opdrachten (uitreiken bij aanvang van de Proeve) Beoordelingsprotocol (voorafgaand op de Proeve te bespreken) Verslag v/d Proeve (motivatieomschrijving wel/niet competent) Beslissingstabel Proeve (competent – niet competent)

7 Voorblad Inhoudsopgave Gegevens student, school, leerbedrijf Instructie voor de student Instructie voor de praktijkbegeleider Voortgangsformulier leerbedrijf/school Assessment competentiebeoordeling Beoordeling fase Basis (praktijkbegeleider) Beoordeling fase Basis (school) SLEBB beoordelingsinstrument VV-Brood-en Banketbakker ↝ BPV Idem voor GEVORDERD en COMPETENT

8 Sterrensysteem BASISGEVORDERDCOMPETENT Banketbakker Brood & Banketbakker

9 Indeling theoriestof niveau 2 GrondstoffenkennisAlgemene theorieGereedschap/Apparatuur Productgroepen  Inleiding  Kenmerken  Gebruik in de bakkerij  Opslag  Zanddeeg  Korstdeeg  Beslag  Taarten & Gebak  Gistdeeg  Decoratie & Sierwerk Algemeen Chemische rijsmiddelen Eieren Gist Margarine Meel & Bloem Arbeidsomstandigheden Beroepshouding Ergonomie Inleiding Introductie Grondstoffen Verwerken Afwerken BASIS

10 Indeling theoriestof niveau 2 GrondstoffenkennisAlgemene theorieGereedschap/Apparatuur Productgroepen  Inleiding  Kenmerken  Gebruik in de bakkerij  Opslag  Zanddeeg  Korstdeeg  Beslag  Taarten & Gebak  Gistdeeg  Decoratie & Sierwerk Mixen gistdegen Suiker Water Hygiëne Milieu Plannen Apparatuur Gereedschappen Materialen Bereiden Rijsproces gistdegen Bakproces GEVORDERD

11 Indeling theoriestof niveau 2 GrondstoffenkennisAlgemene theorieGereedschap/Apparatuur Productgroepen  Inleiding  Kenmerken  Gebruik in de bakkerij  Opslag  Zanddeeg  Korstdeeg  Beslag  Taarten & Gebak  Gistdeeg  Decoratie & Sierwerk Zout Zuivel algemeen Zuivel roomboter Preventie Receptuur Reiniging Onderhoud Afwijkingen Bewaren COMPETENT

12 Alle besproken producten zijn te downloaden van …

13 Dank voor jullie aandacht


Download ppt "Welkom collegae. Beoordeling Banketbakker Beoordeling Brood & Banketbakker."

Verwante presentaties


Ads door Google