De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Plaatsinginstructies DucoClose. 2 1.Algemeen A.plaatsing DucoClose op buitenmuur Voorzie een opening in de muur die minimum 10mm groter is zowel in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Plaatsinginstructies DucoClose. 2 1.Algemeen A.plaatsing DucoClose op buitenmuur Voorzie een opening in de muur die minimum 10mm groter is zowel in."— Transcript van de presentatie:

1 1 Plaatsinginstructies DucoClose

2 2 1.Algemeen A.plaatsing DucoClose op buitenmuur Voorzie een opening in de muur die minimum 10mm groter is zowel in de breedte als in de hoogte voor het te plaatsen rooster.

3 3 2. Rooster voorbereiden A.plaatsing DucoClose op buitenmuur -Bevestig eerst de doken (G0009681) aan het rooster met Alu popnagels 3x6 mm (G0000061). -De eerste op 100 mm van de bovenzijde, en de laatste op 100mm van de onderzijde. De maximum tussenafstand mag nooit meer zijn dan 350mm a)Voor boren met boor Ø3mm in de voorziene boorgroef. OPGELET: boor enkel door het buitenkader, niet dieper dan ±5mm!!! b)Bevestig nu de doken met de Popnagel.

4 4 2. Rooster voorbereiden A.plaatsing DucoClose op buitenmuur c)Doe dit op alle voorzien plaatsen zo. d)Nu brengt je aan de binnenzijde van de flens een transparante silicone aan.

5 5 2. Rooster Plaatsen A.plaatsing DucoClose op buitenmuur a)Schuif het rooster in de voorzien opening. b)Veranker nu het rooster door de doken vast te vijzen met een bevestigingsmiddel naar keuze (afhankelijk van het type van ondergrond (beton, steen, hout,…). c)Voor de afwerking, silicoon je nu ook de buitenrand. a b c

6 6 1. Algemeen B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur (+buitenrooster naar keuze) Voorzie een opening in de muur die minimum 10mm groter is zowel in de breedte als in de hoogte voor het te plaatsen rooster. b

7 7 2. Buitenrooster voorbereiden B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur (+buitenrooster naar keuze) b a)Neem eerst u buitenrooster (vb DucoGrille G30P) en monteer er de doken (G0009680) aan. Neem een dook, plaats deze vertikaal in de voorziene groef en gebruikt dan een draaibeweging om ze vast te zetten Plaats de eeste dook op ±100 mm van de bovenkant, en daarna maximum 350mm uit elkaar. De laatste dook word terug op 100 mm van de onderkant gemonteerd. (zie ook pag.4) b)Brengt nu transparante silicone aan de binnenzijde van de flens aan.

8 8 2. Buitenrooster monteren in buitenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur (+buitenrooster naar keuze) b c)Plaat het buiten rooster in de voorziene opening en veranker de doken op de buitenmuur met bevestingsmiddel naar keuze (afhankelijk van het type van ondergrond (beton, steen, hout,…).

9 9 3. Voorbereiden van de Ducoclose B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur (+buitenrooster naar keuze) b -Bevestig eerst de doken (G0009681) aan het rooster met Alu popnagels 3x6 mm (G0000061). -De eerste op 100 mm van de bovenzijde, en de laatste op 100mm van de onderzijde. De maximum tussenafstand mag nooit meer zijn dan 350mm a)Voor boren met boor Ø3mm in de voorziene boorgroef. OPGELET: boor enkel door het buitenkader, niet dieper dan ±5mm!!! b)Bevestig nu de doken met de Popnagel.

10 10 3. Voorbereiden van de Ducoclose B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur (+buitenrooster naar keuze) c)Doe dit op alle voorzien plaatsen zo.

11 11 3. Ducoclose monteren in binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur (+buitenrooster naar keuze) a)Plaat de ducoclose in de voorziene opening en veranker de doken op de binnenmuur met bevestingsmiddel naar keuze (afhankelijk van het type van ondergrond (beton, steen, hout,…).

12 12 3. Ducoclose monteren in binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur B. Plaatsing DucoClose op Binnenmuur (+buitenrooster naar keuze) b)Nu kan men nog de binnenmuur afwerken naar eigen voorkeur (vb bepleistering)

13 13 C. Plaatsing DucoClose direct op C. Plaatsing DucoClose direct opbuitenrooster naar keuze) Voorzie een opening in de muur die minimum 10mm groter is zowel in de breedte als in de hoogte voor het te plaatsen rooster. b 1. Algemeen

14 14 2. Buitenrooster voorbereiden b a)Neem eerst u buitenrooster (vb DucoGrille G30P) en brengt transparante silicone aan de binnenzijde van het rooster aan. C. Plaatsing DucoClose direct op C. Plaatsing DucoClose direct opbuitenrooster naar keuze)

15 15 3. Ducoclose voorbereiden. b C. Plaatsing DucoClose direct op C. Plaatsing DucoClose direct opbuitenrooster naar keuze) a)Demonteer aan de linker en rechterzijde het afdekprofiel b)Boor door het kaderprofiel, enkel aan de voorzijde (de kant die tegen het buitenrooster geplaatst wordt), op 50mm van de bovenkant in de voorziene boorgroef. Daarna om de 350 maximum, en dan terug op 50mm van de onderkant. Doe dit aan de linker en rechterkant.

16 16 3. Ducoclose monteren op buitenrooster b C. Plaatsing DucoClose direct op C. Plaatsing DucoClose direct op buitenrooster naar keuze) a)Na het boren van alle nodige bevestigingsgaten plaats je de ducoclose op het buitenrooster. b)Vijs nu in alle voorgeboorde gaten de ducoclose aan het buitenrooster met zelfborende vijzen 3,5x13mm (G0000080).

17 17 3. Ducoclose monteren op buitenrooster C. Plaatsing DucoClose direct op C. Plaatsing DucoClose direct op buitenrooster naar keuze) c)Klik nu terug de afdekprofielen terug op de ducoclose. d)Monteer nu de doken (G0009680). Neem een dook, plaats deze vertikaal in de voorziene groef en gebruikt dan een draaibeweging om ze vast te zetten Plaats de eeste dook op ±100 mm van de bovenkant, en daarna maximum 350mm uit elkaar. De laatste dook word terug op 100 mm van de onderkant gemonteerd. (zie ook pag.7)

18 18 3. Ducoclose + buitenrooster monteren în buitenmuur C. Plaatsing DucoClose direct op C. Plaatsing DucoClose direct op buitenrooster naar keuze) a)Brengt nu transparante silicone aan de binnenzijde van de flens van het buitenrooster aan. b)Plaats nu het geheel in de voorziene muuropening.

19 19 3. Ducoclose + buitenrooster monteren în buitenmuur C. Plaatsing DucoClose direct op C. Plaatsing DucoClose direct op buitenrooster naar keuze) a)Veranker de doken op de buitenmuur met bevestingsmiddel naar keuze (afhankelijk van het type van ondergrond (beton, steen, hout,…).

20 20 1.Er zijn 3 mogelijkheden van raamplaatsing: D. Plaatsing DucoClose in een vast raam

21 21 D. Plaatsing DucoClose in een vast raam 2.De glasplaatsing gebeurt altijd met een Ducoclose type F. De plaatsing ervan is iedentiek als gewoone glasplaatsing (zie fig op vorige pag), hier vervang je het glas door de Ducoclose F uitvoering in glasmaat 24mm & 28mm


Download ppt "1 Plaatsinginstructies DucoClose. 2 1.Algemeen A.plaatsing DucoClose op buitenmuur Voorzie een opening in de muur die minimum 10mm groter is zowel in."

Verwante presentaties


Ads door Google