De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ria aan het werk in de keuken. Ze maakt spinazie, aardappelen, sla en een bal gehakt! aa Ria heeft wel een beetje gesmeerd! Dit mag de pret niet drukken,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ria aan het werk in de keuken. Ze maakt spinazie, aardappelen, sla en een bal gehakt! aa Ria heeft wel een beetje gesmeerd! Dit mag de pret niet drukken,"— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Ria aan het werk in de keuken. Ze maakt spinazie, aardappelen, sla en een bal gehakt! aa Ria heeft wel een beetje gesmeerd! Dit mag de pret niet drukken, het eten ziet er heerlijk uit.

4 Nettie zit zichtbaar te genieten van het gebodene aa Rolf doet net of het hem niet smaakt! Niets is minder waar; hij heeft nog nooit zulke lekkere spinazie gegeten.

5 Heerlijk hoor! Ria heeft zelf ook van haar kookkunsten genoten. Tsja, als klap op de vuurpijl ruimt Ria de gehele keuken ook nog eens op! Ook zorgt ze voor een macaroni-schotel voor de volgende dag. aa


Download ppt "Ria aan het werk in de keuken. Ze maakt spinazie, aardappelen, sla en een bal gehakt! aa Ria heeft wel een beetje gesmeerd! Dit mag de pret niet drukken,"

Verwante presentaties


Ads door Google