De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Keuzeprogramma Berlijn

Verwante presentaties


Presentatie over: "Keuzeprogramma Berlijn"— Transcript van de presentatie:

1 Keuzeprogramma Berlijn
Keuze uit verschillende musea en activiteiten

2 The Story of Berlin Een tijdreis door 800 jaar geschiedenis, beginnend bij 1237. De geschiedenis komt tot leven door 3D-geluidssystemen, touchscreens, tijdtunnels en themaruimtes. Bezoek atoomschuilkelder

3 Joods Museum Een reis door twee millennia van Duits-Joodse geschiedenis Foto's en teksten, kunst en voorwerpen uit het dagelijkse leven, de media terminals en interactieve elementen vertellen het verhaal

4 Stasimuseum Stasimuseum: rondleiding door het hoofdkwartier van wat ooit de meest effectieve geheime dienst ter wereld was.

5 Pergamon Indrukwekkend museum met kunst uit het verre oosten uit de antieke oudheid.

6 Technikmuseum Dé plek om de Berlijnse verkeersgeschiedenis te bekijken is het Technikmuseum, makkelijk te herkennen aan het vliegtuig op het dak. Het is gevestigd op het terrein van een voormalig reusachtig station, het beroemde Anhalter Bahnhof. Van het station zelf is nog een kleine rest te zien. Science center Spektrum (een soort NEMO)

7 Street Art Workshop Deze tour is gericht op straatkunst en graffiti. Het verschil tussen beide wordt uitgelegd en je leert de terminologie en de herkomst van stadskunst. Na deze introductie ga je zelf aan de slag om straatkunst te creëren.

8 Filmmuseum De hele filmgeschiedenis in een futuristisch gebouw. Voor de echte filmfan.

9 Mauermuseum (Checkpoint Charlie)
Voormalige controlepost tussen Russische en Amerikaanse sectie van Berlijn. Nu een museum.

10 Berlin Unterwelten Beleef Berlijnse stadsgezichten vanuit een ongewoon perspectief! De vereniging Berliner Unterwelten neemt u mee door ondergrondse bouwwerken van Berlijn. De tour voert je door geheimzinnige en in vergetelheid geraakte bunkers. En door de verkeersaders van de Berlijnse metro.

11 Olympia Stadium Berlin
Je kunt hier een audiotour doen. Terwijl je het publieke terrein, het park en de klokkentoren verkent, leer je meer over de geschiedenis van dit voormalige rijkssportveld. Op panelen kun je lezen over de evenementen die er vroeger en nu werden en worden gehouden.

12 Hieruit kun je kiezen: Story of Berlin Joodsmuseum Stasimuseum
Pergamon Technikmuseum Street Art Workshop Filmmuseum Mauermuseum Olympisch Stadion Berlin Unterwelten


Download ppt "Keuzeprogramma Berlijn"

Verwante presentaties


Ads door Google