De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Woorden hardop lezen kampioen positieve files kritisch Kritisch: hij is nogal kritisch, Bijvoorbeeld: hij heeft opmerkingen bij iemands gedrag of daden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Woorden hardop lezen kampioen positieve files kritisch Kritisch: hij is nogal kritisch, Bijvoorbeeld: hij heeft opmerkingen bij iemands gedrag of daden."— Transcript van de presentatie:

1

2 Woorden hardop lezen kampioen positieve files kritisch Kritisch: hij is nogal kritisch, Bijvoorbeeld: hij heeft opmerkingen bij iemands gedrag of daden crisis serieus religieuze subsidie Subsidie: het geld dat de regering geeft om iets te ondersteunen of om mensen te helpen. Een studietoelage is een subsidie ticket ingenieur realiteit Realiteit : de werkelijkheid. Het is de realiteit dat je nu in de klas zit en aan de spellingsles werkt. pensioen politiek artistiek milieu risico positie definitief instituut Ideale: het beste, de meest volmaakte. De Dobbelsteen is de ideale school voor je kind! ideale Definitief: blijvend,uiteindelijk Dit is definitief het einde van dit woordpakket.

3 Woorden als fabrikant Woorden net als serieus kampioen kampioenpositievefileskritischcrisisserieusreligieuze subsidieticketingenieurrealiteitpensioenpolitiek artistiekmilieurisicopositiedefinitiefinstituutideale


Download ppt "Woorden hardop lezen kampioen positieve files kritisch Kritisch: hij is nogal kritisch, Bijvoorbeeld: hij heeft opmerkingen bij iemands gedrag of daden."

Verwante presentaties


Ads door Google