De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sittah Koene, wereldkampioen ‘stage illusions’ sleurde ons mee in een episch duel der vampieren waarin niets is wat het lijkt. Een jong koppeltje dreigt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sittah Koene, wereldkampioen ‘stage illusions’ sleurde ons mee in een episch duel der vampieren waarin niets is wat het lijkt. Een jong koppeltje dreigt."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Sittah Koene, wereldkampioen ‘stage illusions’ sleurde ons mee in een episch duel der vampieren waarin niets is wat het lijkt. Een jong koppeltje dreigt ongewild de inzet van deze ultieme battle te worden. Laat je overdonderen door deze mix van sensationele illusies, flitsende dans-choreografieën en straffe 4D effecten!

4 Wees op je hoede in dit vampierendorp. Achter elke hoek en boom kan er eentje zitten die maar al te graag zijn tanden in je nek wil planten. Enkel als de vampieren zich net gevoed hebben, ben je veilig, dan dansen ze zelfs voor jou! Opletten voor scherpe hoektanden is de boodschap

5 De spectaculaire lichteffecten dompelen je onder in een spektakel. Het contrast met de donkere ruimte en lichteffecten doet je duizelen, de hoogtes en laagtes zetten je wereld op zijn kop. Aan een razende snelheid gaat het, je hebt de tijd niet om na te denken of om te gillen. Een spannende beleving.

6  Groot pretpark  Grote afstanden lopen  Veel attracties  Veel eettentjes

7  Weinig attracties  Veel eettentjes waren gesloten  Attracties liggen niet ver van elkaar af  Klein park  Slecht onderhoud  Goede parkeer mogelijkheden

8 Kirsten Freriks Joriza Pullen Sanne van Loon Lieke van Heesbeen


Download ppt "Sittah Koene, wereldkampioen ‘stage illusions’ sleurde ons mee in een episch duel der vampieren waarin niets is wat het lijkt. Een jong koppeltje dreigt."

Verwante presentaties


Ads door Google