De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Regionale zeskamp Brandweer Twente

Verwante presentaties


Presentatie over: "Regionale zeskamp Brandweer Twente"— Transcript van de presentatie:

1 Regionale zeskamp Brandweer Twente
Zaterdag 10 september 2011 Het Lageveld Wierden

2 Programma presentatie
Ontvangst informatieavond Algemene regels Huisregels recreatiepark “Het Lageveld” Hoe gaat de dag eruit zien? Uitleg polsbandjes Inzet Joker Voorzieningen Gelegenheid tot het stellen van vragen

3 Algemene regels Deelname aan de zeskamp is geheel op eigen risico.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, vermissing of geleden schades.

4 Huisregels recreatiepark “Het Lageveld”
Geen loslopende honden, (brom)fietsen, auto’s, paarden, open vuur op het terrein; Niet duiken in het water, geen motorboten in het water, water heeft beperkt doorzicht; Gebruik van het park is op eigen risico; De A.P.V. is van toepassing; Parkeren op speciaal parkeerterrein waar de deelnemers naartoe begeleid worden (ingang beheerderszijde Vriezenveenseweg); Fietsen e.d. moeten gestald worden in de daarvoor bestemde stallingen; De EHBO-post aanwezig op terrein en in informatiecentrum; Invalidentoilet in het informatiecentrum op terrein; Afval in de daarvoor bestemde bakken.

5 Dagindeling zaterdag 10 september 2011
09.00 uur Aankomst teams 09.30 uur Openingswoord burgemeester Robben 10.00 uur Aanvang spelen deel 1 12.00 uur Gezamenlijke lunch en entertainment 13.30 uur Aanvang spelen deel 2 16.00 uur Gezamenlijk eten, vlees, salades en stokbrood. Prijsuitreiking door burgemeester Robben.

6 Uitleg polsbandjes Bij het inzetten van de joker, voor aanvang spellen, krijgt men voor alle deelnemers een polsbandje. Met dit polsbandje kan men de hele dag gebruik maken van de catering. Ook de toeschouwers die mee komen met de ploegen kunnen gebruik maken van de catering. Dit moet dan wel worden gehaald door iemand met een polsbandje.

7 Inzet Joker Elk team kan een joker inzetten op één van de zes spellen (dus niet op het coachspel). Met de joker wordt het aantal behaalde punten van het betreffende spel verdubbeld. Het team moet vóór uur aangegeven bij de wedstrijdleiding bij welk spel de joker wordt ingezet.

8 Voorzieningen Deze dag is er voor elk team een partytent beschikbaar die na de zeskamp meegenomen mag worden. Daarnaast is er een grote tent op het terrein geplaatst (zie tekening). Er is voor de kinderen een springkussen. Let op: de organisatie is niet verantwoordelijk voor de ‘oppas’ hierbij. Kinderen kunnen zich laten schminken in de rode ‘Brandweer Twente’ tent. Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in de vorm van douche en toiletgebouw. Tevens is er een aparte douche unit aanwezig met 8 warme douches.

9 Vragen ????? We willen jullie allemaal bedanken voor de komst en wensen jullie een hele leuke, sportieve zeskamp toe. Tot zaterdag 10 september!!


Download ppt "Regionale zeskamp Brandweer Twente"

Verwante presentaties


Ads door Google