De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

XB Networks B.V. De toonaangevende leverancier van complete oplossingen voor zakelijke datacommunicatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "XB Networks B.V. De toonaangevende leverancier van complete oplossingen voor zakelijke datacommunicatie."— Transcript van de presentatie:

1 XB Networks B.V. De toonaangevende leverancier van complete oplossingen voor zakelijke datacommunicatie.

2 Agenda Introductie Wie is XB Networks ? De XB Networks aanpak
Producten portfolio Inventarisatie van de behoefte

3 XB Networks samengevat (1)
XB Networks is een ervaren leverancier van breedband- datacommunicatie en richt zich vooral op kleine en middel-grote bedrijven. Doordat bedrijven vragen om een werkende voorziening voor hun datacommunicatie, levert XB Networks complete diensten. Dat betekent installatie op locatie, monitoring, beheer, bandbreedte, kortom alles wat voor een compleet werkende dienst noodzakelijk is. Doordat XB Networks onafhankelijk is van haar leveranciers kan XB Networks in heel Nederland diensten aanbieden en aan haar klanten continuïteit garanderen.

4 XB Networks samengevat (2)
Samen met de klant bepaalt XB Networks de oplossing en bijbehorende diensten. Het portfolio omvat samengevat: complete IP VPN’s met telewerkoplossingen, Access-diensten zoals inbelverbindingen, DSL, Leased Lines, glasvezelverbin-dingen, Hosting en Co-locatie. Doordat alle diensten feilloos te combineren zijn, garandeert XB Networks de meest optimale invulling van de behoefte van de klant. XB Networks onderscheidt zich door korte communicatie-lijnen, een persoonlijke benadering en optimale service afspraken. Deze afspraken legt XB Networks vast in Service Level Agreements, zodat de klant weet wat verwacht kan worden. Klanten hebben ervaren dat XB Networks staat voor ongekende dienstverlening en zij vertrouwen zorgeloos op de XB Networks infrastructuur.

5 De XB Networks aanpak Beheer en operatie: Inventarisatie:
We inventariseren samen met u uw specifieke situatie en de mogelijke, hieruit ontstane, behoefte en koppelen onze invulling hiervan terug. Design en Implementatie: Op basis van de behoefte-inventari- satie geven we vorm aan uw op- lossing, waarna u de implementa- tie geheel aan ons kunt overlaten. Beheer en operatie: Uw complete en beheerde oplossing is onze zorg. Inventarisatie Beheer en Operatie Design en Implementatie “Het klikte meteen goed met XB Networks. Dat was vooral omdat XB Networks met ons meedacht over onze situatie.”

6 Inventarisatie door XB Networks
Ons Account Management heeft zich gespecialiseerd in verschillende branches. Wij spreken uw taal en begrijpen uw bedrijfsactiviteit. Inventarisatie van uw bedrijfssituatie aan de hand van een inventarisatiemodel. Vaststelling van uw behoefte en een terugkoppeling aan u via een bezoekverslag. Wij houden rekening met een mogelijke combinatie van verschillende diensten waardoor de invulling compleet wordt; U wordt geholpen bij de keuze van de in te vullen oplossing. De oplossing wordt in zijn geheel aan u gecommuniceerd met een volledig verslag van het resultaat van de gezamenlijke inventarisatie (offerte, bezoekverslag). Inventarisatie Beheer en Operatie Design en Implementatie In een advies kunnen meerdere mogelijkheden worden geboden waarbij een AM de klant zal moeten helpen bij de keuze. De Account Manager inventariseert samen met u uw bedrijfssituatie. Ons Account Management is branchegericht georganiseerd, waardoor iedere Account Manager gedegen kennis van een specifieke branche heeft. XB Networks stelt samen met u uw behoefte vast. Een goede oplossing is in vele gevallen een combinatie van verschillende diensten. XB Networks helpt u bij de keuze van de oplossing. De oplossing wordt terug gekoppeld in een offerte “XB Networks heeft zich in al die tijd een flexibele partner getoond, die meedenkt en steeds de nodige kennis meebracht.”

7 De wijze van inventarisatie door XB Networks
… zorgt voor de meest optimale invulling van uw behoefte Oplossing Voor welke “bedrijfsbehoefte” zoekt u een datacommunicatieoplossing? Kwaliteit Hoe bedrijfskritisch is de toepassing voor de vaststelling van het vereiste niveau van kwaliteit Beveiliging Welke eisen stelt u, welke wij? Infra Huidige situatie en toekomstige zoals medewerkers, servers en vestigingen? Toekomst Wat is uw internet / netwerkbeleid? Service Wat zijn uw verwachtingen? Wenst u een volledig beheerde oplossing of een onbeheerde dienst ? Met OK BITS moet een zo gedetailleerd mogelijke analyse worden gemaakt zodat er een stevig onderbouwde offerte mogelijk wordt. Belangrijk issue bij Service is beheerd versus onbeheerd. In hoeverre is een suspect geïnteresseerd in een beheerde oplossing. Bij wensen voor onbeheerde oplossingen met lagere prijzen zal XB Networks moeten afhaken. Inventarisatie Beheer en Operatie Design en Implementatie “Wij kijken terug op een langdurige, prima samenwerking met XB Networks, die zich als leverancier van infrastructuur- diensten altijd een kundige en technisch goed onderlegde gesprekspartner heeft betoond.”

8 Zorgeloos design en implementatie door XB Networks
In de design fase wordt rekening gehouden met uw wensen in combinatie met de juiste invulling van onze dienstverlening. Bij de oplevering verzorgt XB Networks de installatie op locatie en zorgt voor een werkende oplossing. XB Networks heeft haar processen zo ingericht dat we u van A tot Z geïnformeerd kunnen houden over de status van de oplevering. Omdat we u ook de hardware leveren die bij de diensten horen en de apparatuur voor u gebruiksklaar maken, heeft u nooit omkijken naar uw datacommunicatieoplossing. Wenst u een andere oplossing, dan leveren we u ook nieuwe hardware. Voor u geen desinvesteringen meer. Inventarisatie Beheer en Operatie Design en Implementatie Ook bij de implementatie neemt XB Networks u graag alle zorgen uit handen. U moet er op kunnen vertrouwen dat uw dienst zonder haperen wordt geleverd. We leveren de dienst compleet en dat betekent dus ook inclusief hardware, bandbreedte, enzovoorts. Omdat XO Networks een eigen technische organisatie heeft is deze ingericht om u als klant te dienen. Daarmee willen we onze voorsprong op de concurrent uitbouwen. Onze end-to-end dienstverlening (inclusief routers, bandbreedte, hosting diensten indien nodig, enzovoorts). “XB Networks was meer partner dan leverancier en dat was Precies wat we zochten. Het creëert het noodzakelijke vertrouwen dat hoort bij een kritische dienst als deze.”

9 Zo komen wij onze afspraken na
Wij bieden hoge beschikbaarheid, vastgelegd in een heldere beschrijving van ons dienstenniveau. Duidelijke oplossingen en tarieven, duidelijke aanspreek punten binnen de organisatie. Wij vinden het enorm belangrijk om dichtbij de klant te staan. We hebben hiervoor een eigen service en support afdeling en we hanteren korte communicatielijnen binnen de organisatie. Binnen 2 weken na oplevering meten wij uw reactie om zeker te zijn dat uw verwachting klopt. Inventarisatie Beheer en Operatie Design en Implementatie Wij hebben een eigen technische afdeling en zorgen voor de oplevering, monitoring, support en ontwikkeling van onze diensten. Wij bieden hoge beschikbaarheid, vastgelegd in SLA’s. In een Service Level Agreement gaat XB Networks veel verder dan andere partijen op de markt die vaak alleen een Heldere oplossingen, heldere tarieven en duidelijke aanspreekpunten binnen de organisatie.Wij hanteren korte communicatielijnen binnen de organisatie. Wij staan naast de klant met een persoonlijke benadering waardoor de juiste formulering van de gewenste toekomstvaste oplossing wordt bevorderd. Geef bij het eerste punt aan dat dit uniek is in de markt. De opleveringen e.d worden veelal uitbesteed, waardoor de communicatie lijnen niet meer direct zijn en er minder kwaliteitscontrole is op de oplevering. Daarom spreken wij van een volledig beheerde oplossing. Wij geven altijd werkelijk haalbare garanties af in onze Service Level Agreements. De klant heeft bij ons ook invloed op de prioriteitsstelling bij een eventuele storing. Bij het leveren van een oplossing is het bij ons belangrijk dat wij u een oplossing leveren die op een eenvoudige wijze met u mee kan groeien. Breed dienstenportfolio met veel ervaring en ontwikkeltijd per individuele dienst die een ideale mix mogelijk maakt. Zaken doen met het MKB betekent voor XB Networks het hanteren van korte communicatielijnen. Dat zult u dan ook ervaren als u zaken met ons doet. Dit doen wij onder andere door in persoonlijke gesprekken uw behoefte uitgebreid te analyseren. Door een analyse worden latente zaken voor zover aanwezig omtrent uw behoefte aan het licht gebracht. “Sinds de ingebruikname van de lijnen wordt de beschikbaarheid van de lijnen continu gemonitord door XB Networks. Nog voor wij iets merken van een storing of een ander mogelijk probleem, heeft XB Networks ons al gebeld.”

10 En wat als uw bedrijfsomgeving verandert?
XB Networks staat voor schaalbaarheid en flexibiliteit. Voor u betekent dit dat indien u bijv. uitbreiding zoekt of nieuwe vestigingen wenst te openen, u zich geen zorgen hoeft te maken over de invulling van uw datacommunicatie vraagstuk. Aanpassingen zijn vaak eenvoudig te realiseren tegen minimale kosten, doordat XB Networks haar diensten-portfolio heeft ingericht, onder andere, op basis van schaalbaarheid en flexibiliteit. Inventarisatie Beheer en Operatie Design en Implementatie XB Networks doet niet aan loze beloften. Zorg voor een aantal voorbeelden van aanpassingen in de dienstverlening die standaard bij de dienst horen of weinig kosten. XB Networks heeft haar portfolio zo gekozen dat schaalbaarheid en flexibiliteit kan worden geboden. Verklaring cirkel: Door onze schaalbare oplossingen en flexibele aanpak hebben we voor de klant een naadloze overgang van een Beheer en Operatie situatie naar een nieuwe Inventarisatie en Design situatie bij een wijzigende bedrijfsomgeving voor de klant.

11 Uitgangspunten XB Networks productportfolio
We leveren u complete en beheerde diensten. (implementatie op locatie, apparatuur, monitoring, beheer, bandbreedte) Onze oplossingen zijn schaalbaar, toekomstvast en flexibel zodat u altijd zeker kunt zijn van op uw wensen afgepaste dienstverlening zonder dat u bijvoorbeeld desinvesteringen heeft moeten doen. Door onze leverancier onafhankelijkhied kunnen we in grote delen van Nederland onze diensten aanbieden en continuïteit garanderen. Onze kwaliteitsnormen voor een goede datacommunicatie houden rekening met een aantal wij onze diensten feilloos te combineren zodat ook uw veranderende behoeften kunnen worden ingevuld. De afspraken die we met u maken worden helder vastgelegd in onze diensten niveau’s. U krijgt een uitgebreide vastlegging van de wijze van werken waarop u mag rekenen. We hebben nu laten zien wie wij zijn, hoe wij onze dienstverlening invullen. Dit hebben we allemaal besproken; deze zelfde uitgangspunten vindt u terug in ons product- en diensten portfolio: “De samenwerking met XB Networks heeft het fundament gelegd voor onze positionering als één van de meest kwalitatieve Internet Service Providers van Nederland.”

12 VPN, Security en Consultancy
IP VPN oplossingen Uw eigen complete, virtuele, volledig beheerde, schaalbare privé netwerk, over onze infrastructuur. Levering van bedrijfsbrede op IP gebaseerde VPN’s IP VPN’s, combinatie van access en hosting diensten van XB Networks Bewezen oplossingen beschikbaar om het VPN uit te breiden met verbindingen naar klanten, leveranciers, medewerkers en partners Security Levering van firewalls om de netwerken van klanten te beveiligen Het design van onze netwerken bevordert veilige datacommunicatie 24 x 7 beheerde firewall monitoring Consultancy Design van het netwerk Implementatie Testen en beheer van alle diensten Schaalbaar Flexibel Compleet Beheerd

13 Direct Internet Access (DIA)
XB Networks Direct Internet Access producten voorzien in hoge snelheid en betrouwbare toegang tot het internet. We leveren de volgende product varianten: ISDN, DSL, Leased line en glasvezel. Met deze diensten kunnen we Op uw behoeften, functionele eisen en gewenste serviceniveau afgestemde oplossingen leveren. ISDN (VIP) Digitale internet toegang met gegarandeerde bandbreedte Bandbreedte tot 128 Kbps XB Networks levert volledig beheerde inbelverbindingen ADSL en SDSL Bandbreedtes tot 4 Mbps (downstream) en 4 Mbps (upstream) 1:10, 1:4 en 1:1 overboekingsratio’s zijn beschikbaar Beschikbaarheid van onze dienstverlening voor 80% van Nederland Dual DSL om tegemoet te komen aan bandbreedte wensen Leased Lines Leased Lines bieden flexibele en gegarandeerde bandbreedte mogelijkheden Back-up mogelijkheden bieden extra beschikbaarheidsgarantie tegen scherpe prijzen Bandbreedte beschikbaar vanaf 64 Kbps tot en met 155 Mbps Glasvezel Beschikbaar in een aantal bedrijfslocaties (bv. Almere Gooise Kant) Bandbreedte beschikbaar van 2 Mbps tot 100 Mbps of zelfs 1 Gbps Schaalbaar Flexibel Compleet Beheerd

14 Hosting en Co-locatie XB Networks levert website en applicatie hosting gebaseerd op shared en dedicated servers in haar datacenter. Co-locatie dienstverlening is ook be- schikbaar voor klanten met bestaande server – en netwerkinfrastructuur. Alle hosting diensten hebben profijt van de 24x7 security, onderhoud en server monitoring service door de supportafdeling van XB Networks. Shared Hosting Een instap hosting oplossing, gebaseerd op UNIX Elke server krijgt een eigen krachtige 100Mbps Ethernetverbinding met het netwerk van XB Networks Dedicated en Database Server Hosting Dienst is gebaseerd op het Sun Solaris operating systeem Gegarandeerde bandbreedte met de mogelijkheid om te bursten tot 100 Mbps om tijdelijke sterk toegenomen vraag naar bandbreedte te kunnen opvangen Volledig geïntegreerde oplossingen beschikbaar voor schaalbare en betrouwbare diensten (o.a. door load balancing) Back-up facilliteiten middels het XB Networks tape back-up systeem Co-locatie Een directe verbinding met het netwerk van XB Networks via een 100 Base-TX Ethernet connectie “Service op afstand” diensten om basis of complexe on-site server support te kunnen outsourcen Schaalbaar Flexibel Compleet Beheerd

15 Fibre / Leased line Direct Internet Access
Product portfolio Dial&Mail Dedicated hosting Hosting Co-location Co-location Server hosting Shared hosting IP VPN IP Data IP VP(D)N IP Transit Fibre / Leased line Direct Internet Access ISDN / PSTN DIA DSL DIA Access VISP/Dial In ISDN (always on) SoHo Small Medium Large Enterprise International ISP

16 Belcompany over XB Networks
Hendriks, projectmanager infrastructuur bij Belcompany, is blij met leverancier XB Networks, want hij zocht een business partner die met het bedrijf kon en wilde meedenken over de meest optimale infrastructuur. “Het moest een infrastructuur zijn die voor ons op maat gemaakt was. Het gaat in feite om een combinatie van intranet en extranet. We hebben dat samen met XB Networks ontwikkeld en staan daarbij open voor alle mogelijke nieuwe technologieën als Voice over IP, e-learning voor scholing van onze medewerkers op locatie en dergelijke. XB Networks denkt niet alleen mee over de realisatie, maar gaat het systeem ook onderhouden en beheren, het wordt dus een managed netwerk.” Zorg voor een samenvattende opmerking die past bij de relatie waar je op bezoek bent. Bijvoorbeeld dat XB Networks niet alleen meedenkt over de realisatie, maar gaat het systeem ook onderhouden en beheren. Of een op maat gemaakte oplossing voor Belcompany.

17 MTV Networks over XB Networks
"MTV Networks heeft met haar merk TMF interactiviteit tot een speerpunt gemaakt. TMFWeb is een van onze interactieve satellieten. XB Networks, als facilitator van TMFWeb, is een van de weinige datacommunicatieleveranciers die meedenkt in totaaloplossingen en bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat", aldus Joris van Heukelom, Director Marketing en Interactive van MTV Networks. Zorg voor een samenvattende opmerking die past bij de relatie waar je op bezoek bent. Bijvoorbeeld dat volgens MTV XB Networks één van de weinige leveranciers van datacommunicatie is die meedenkt in totaaloplossingen.

18 Kroymans Dealer Holding over XB Networks
“XB Networks onderscheidde zich van andere partijen door een pro-actieve opstelling waarbij het bedrijf concreet meedenkt met de klant over de gewenste oplossing”, zegt Eric Köhler, directeur van Kroymans Dealer Holding. “Verder is XB Networks door haar onafhanke- lijkheid in staat om zeer flexibel op te treden. Wij konden aanvankelijk niet aangeven waar we onze centrale systemen zouden huisvesten. XB Networks heeft met ons meegedacht en de varianten doorgenomen tot we wel die zeker- heid over de locatie hadden.” Zorg voor een samenvattende opmerking die past bij de relatie waar je op bezoek bent. Bijvoorbeeld dat volgens MTV XB Networks één van de weinige leveranciers van datacommunicatie is die meedenkt in totaaloplossingen.

19 Klanten XB Networks, enkele voorbeelden:
Neem één van de referenties die het meest past bij de prospect waar je aan tafel zit en geef een korte toelichting op de case.

20 Inventarisatie van uw behoefte, model OK BITS.
Terugkoppeling gesprek en inventarisatie in een bezoekverslag. Schrijven van een offerte op basis van gezamenlijke inventarisatie, na uw goedkeuring van de inventarisatie. Presentatie van de offerte met verklaring van de gemaakte keuzes.

21 Televisieweg 2 1322 AC ALMERE
XB Networks B.V. Televisieweg AC ALMERE Postbus AA ALMERE Tel: Fax: Anthony Vavrinek Vul hier je eigen gegevens in.


Download ppt "XB Networks B.V. De toonaangevende leverancier van complete oplossingen voor zakelijke datacommunicatie."

Verwante presentaties


Ads door Google