De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verwante presentaties


Presentatie over: ""— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 DSV Solutions Automotive
Skaldenstraat 49 9042 Gent Het netwerk van dit logistiek bedrijf strekt zich uit over 32 landen en is daarmee één van de meest uitgebreide, onafhankelijke netwerken in de logistiek. Frans Maas Belgium omvat omvat een netwerk aan opslagplaatsen waar gedreven professionals werken die een jarenlange ervaring hebben en een passie voor logisitiek.

27 WESTVLEES Ommegang West 9 B 8840 Westrozebeke .com Westvlees is een vleesverwerkend bedrijf met meer dan 1000 werknemers in dienst. Het heeft een capaciteit van ton en slacht wekelijks varkens. Dit dynamisch en marktbewust bedrijf is een standaard voor kwaliteitsvol voedsel.

28 ATF Putsebaan ANTWERPEN Dit bedrijf, opgericht in 1968, heeft zich gaan toeleggen op het groot grondverzet. Geleidelijk aan nam het dienstenpakket toe en werden steeds meer vakgebieden bestreken: grondwerken, bestratings-, beton-, riolerings-, asfalterings- en sloopwerken en recyclage van wegenbouwmaterialen. Kortom, ATF is een modern middelgroot aannemingsbedrijf waarbij vakmanschap, flexibiliteit, mobiliteit, en een goede communicatie de basis van ieder werk vormen.

29 PINGUIN Romenstraat 3 8840 Westrozebeke Belgium
Pinguin is een bedrijf gespecialiseerd in diepgevroren groenten. De Pinguin-groep heeft in totaal meer dan producten van verse diepgevroren groenten tot op culinaire wijze klaargemaakte groenten. Dit bedrijf, met aandacht voor kwaliteit, is sinds de jaren ’80 internationaal volledig opengebloeid en sinds kort heeft Pinguin ook op de Britse markt een volwaardige plaats ingenomen.

30 EWALS CARGO CARE H. Fordlaan 20 3600 Genk Ewals Cargo Care is een logistiek bedrijf met inter- nationale vertakkingen. Door een flexibele, kwaliteitsvolle aanpak is het bedrijf een koploper geworden in de branche. Bedrijven die logistieke noden hebben, en dit niet als kerntaak hebben, besteden dit met plezier uit aan Ewals Cargo Care.

31 DAKWERKEN DEVROE Poelstraat 137 9820 Merelbeke De eenmanszaak van Johan De Vroe is de laatste jaren spectaculair gegroeid. Momenteel staan er dertig mensen paraat om de beste kwaliteit inzake dakwerken te kunnen bieden. Om de vakbekwaamheid in stand te kunnen houden, is dit bedrijf sterk bezig met opleiden binnen en buiten het bedrijf. De Vroe dakwerken is dan ook een up-to-date bedrijf dat garant staat voor een grote klanttevredenheid.

32 DHL, DANZAS AIR AND OCEAN
Brucargo gebouw 720 1931 Brucargo Alle logistieke processen, van afhaling tot levering, worden door DHL Danzas Air & Ocean ondersteund en in goede banen geleid door geavanceerde systemen voor informatiebeheer. DHL Danzas Air & Ocean is gespecialiseerd in export en import van bulkgoederen en pakjes. Dag en nacht staat dit bedrijf klaar om zendingen over de hele wereld te bezorgen. Bovendien stelt dit bedrijf zijn opleidings-gerichte politiek als één van zijn grote troeven.

33 MORRELL Bredabaan 1287B 2900 Schoten Deze firma die gespecialiseerd is in onderhouds- en renovatiewerken, en dan voornamelijk loodgieterij en centrale verwarming, bestaat al sinds Na de verhuis naar Schoten in 1983 groeide het bedrijf sterk uit. 10 toegewijde personeelsleden wensen iedere dag vakwerk te leveren aan betaalbare prijzen. Zij zijn eveneens gespecialiseerd in de detectie van gas- en waterlekken.

34 Charlotte Desserts Zwaarveld, 79 9220 Hamme Charlotte desserts is een specialist op het vlak van ambachtelijke nagerechten. Het bedrijf spitst de aandacht zowel op kleine als grote evenementen, feesten, leveringen aan hotelketens, enz. In hun gamma vinden we zowel klassieke nagerechten als à la carte desserten.

35 DHL Exel Supply Chain Belgium Zandvoortstraat 3 B-2800 Mechelen www
DHL Exel Supply Chain Belgium Zandvoortstraat 3 B-2800 Mechelen Alle logistieke processen, van afhaling tot levering, worden door DHL Danzas Air & Ocean ondersteund en in goede banen geleid door geavanceerde systemen voor informatiebeheer. DHL Danzas Air & Ocean is gespecialiseerd in export en import van bulkgoederen en pakjes. Dag en nacht staat dit bedrijf klaar om zendingen over de hele wereld te bezorgen. Bovendien stelt dit bedrijf zijn opleidings-gerichte politiek als één van zijn grote troeven.

36 LAMERS Bosstraat 189 3930 Hamont-Achel Dit bouwbedrijf uit het Limburgse staat sinds jaar en dag bekend voor kwaliteitsvol werk. Het bedrijf is een toonbeeld van hoe ook in de bouwsector aandacht voor werkplekleren samengaat met de aandacht voor algemene kwaliteitsbewaking en continuïteit van vakmanschap.

37 Rabbit NV Ambachtenlaan 6 3294 Molenstede www.rabbit.be
Rabbit is vandaag marktleider in Belgie en is aanwezig in de grootdistributie en catering met private labels en de brand “ READY TO EAT SALADS® “. De toonaangevende positie van Rabbit in Belgie moet een goede basis zijn om in de komende jaren over de grenzen heen met nieuwe klanten gaan samen te werken en partnerships uit te bouwen.

38 Hamal Signature Steenweg op Tielen 53 B-2300 Turnhout Specialist in salades, sandwiches en andere koelverse convenienceproducten. De Belgische marktleider met merken als Johma, Hamal en VH Signature. De partner van de professionele verbruiker, de vertrouwde smaakmaker van de consument, voor thuis of onderweg

39 ODTH nv Doelhaagstraat 72 B-2840 Rumst www.odth.be
                                                                                                                                        ODTH nv Doelhaagstraat 72 B-2840 Rumst ODTH is de leidende 3PL voor een aantal nationale en internationale ondernemingen. ODTH opereert op verschillende locaties, maar in Rumst is het hoofdkantoor gevestigd. Daar werken 150 medewerkers dag en nacht. Ondernemingen die een sterk multimodaal concept nodig hebben vinden in ODTH een strategische partner.

40 Groep H. Essers Transportlaan 4 3600 Genk Groep Essers is een logistiek provider met meer dan internationale klanten. Zij bieden op maat de juiste logistieke service aan gaande van transport en distributie tot public warehouse en assembly.

41 nv Glacio Lilsedijk 22 2340 Beerse Glacio brengt ijsproducten op de markt. Dit bedrijf staat voor flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit. Bovendien gaat Glacio prat op de ervaring met mentorenwerking.


Download ppt ""

Verwante presentaties


Ads door Google