De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Heb je het al gehoord ? U bent van harte welkom in de schoolkerkdienst op zondag 26 januari om 10.00u. in de gereformeerde kerk aan de Wigboldstraat Medewerking.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Heb je het al gehoord ? U bent van harte welkom in de schoolkerkdienst op zondag 26 januari om 10.00u. in de gereformeerde kerk aan de Wigboldstraat Medewerking."— Transcript van de presentatie:

1 Heb je het al gehoord ? U bent van harte welkom in de schoolkerkdienst op zondag 26 januari om 10.00u. in de gereformeerde kerk aan de Wigboldstraat Medewerking wordt verleend door: Voorganger: Ds. Peter Elzinga Orgel: Jan Wolfs Piano: Peter Edward Boer Zang en muziek: Follow Beamer: Rianne Werkman Kinderen en leerkrachten van CBS De Fontein Commissieleden Na de dienst staat er koffie en ranja klaar!

2 Hoe snel wordt een nieuw bericht verspreid? Op deze manier razendsnel!

3 Hoe werd het evangelie 2000 jaar geleden (en nu nog) verspreid? Bekijk het filmpje op: http://www.opkijken.nl/sneeuwbal-van-het- evangelie en juist vandaag ligt er een dik pak sneeuw

4 Bijbellezing: Marcus 1: 40-45 Genezing van de man met huidvraat Het verhaal wordt uitgebeeld door groep 7 De kinderen van groep 5 en 6 zingen: Dat licht is niet zomaar voorbij.

5 Follow zingt met een aantal kinderen: Bouw je leven op de rots En de kleuters zingen: Diep, diep, diep als de zee. Hoog, hoog, hoog als de lucht Wijd, wijd, wijd als het water blauw. Is Jezus’ liefde voor jou en mij

6 Jezus houdt van jou!! En dat mag je aan iedereen vertellen.

7 De kinderen hebben bij de nevendienst kaartjes met deze tekst erop gekleurd. Deze worden uitgedeeld bij de uitgang en dit kaartje mag weer worden doorgegeven zodat iedereen hoort van Jezus’ liefde.

8


Download ppt "Heb je het al gehoord ? U bent van harte welkom in de schoolkerkdienst op zondag 26 januari om 10.00u. in de gereformeerde kerk aan de Wigboldstraat Medewerking."

Verwante presentaties


Ads door Google