De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. HET KLAVIER (nog steeds) het voornaamste invoerapparaat! Wat doen we ermee? Teksten; rapportcijfers; gegevens van de leden van onze jeugdbeweging,

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. HET KLAVIER (nog steeds) het voornaamste invoerapparaat! Wat doen we ermee? Teksten; rapportcijfers; gegevens van de leden van onze jeugdbeweging,"— Transcript van de presentatie:

1

2

3 1. HET KLAVIER (nog steeds) het voornaamste invoerapparaat! Wat doen we ermee? Teksten; rapportcijfers; gegevens van de leden van onze jeugdbeweging, … INVOEREN IN DE COMPUTER

4 Welk programma start je voor: Het intypen van een brief? Het intypen van rapportcijfers? Het intypen van een e-mail? Het ingeven van de gegevens van leden van je sportclub? Tekstverwerker: Word Rekenblad: Excel Outlook, hotmail, gmail… Rekenblad: Excel

5 2. MIJN TOETSENBORD DOET HET NIET! Veel voorkomende problemen: Je wilt iets intypen maar er verschijnt niets op het scherm! Je wilt een e-mail sturen aan je vriendin Wendy, maar er verschijnt Zendy op het scherm?

6 Problemen met het toetsenbord zijn vaak moeilijk te achterhalen, maar we geven enkele vuistregels die je al een heel eind op weg helpen om mankementen te verhelpen.

7 a)Is het klavier aangesloten aan de systeemeenheid? b)Zit de paarse stekker van het toetsenbord in de paars gekleurde poort (PS/2)? c)Merk je één of meerdere ‘pinnetjes’ in de toetsenbordstekker die gebogen zijn? d)Blijft er een toets haperen? e)Draai je toetsenbord eens om en klop er zachtjes op! Gemerkt hoeveel vuil eruit komt? f) Krijg je foutieve tekens op het scherm? Misschien is de instelling in Windows wel foutief!

8 Hoe controleren? GA NAAR: Deze Computer Configuratiescherm Toetsenbord Bladtab Taal Staat je toetsenbordtaal- en instellingen ingesteld op Nederlands (België)?


Download ppt "1. HET KLAVIER (nog steeds) het voornaamste invoerapparaat! Wat doen we ermee? Teksten; rapportcijfers; gegevens van de leden van onze jeugdbeweging,"

Verwante presentaties


Ads door Google