De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat mensen al niet schrijven

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat mensen al niet schrijven"— Transcript van de presentatie:

1 Wat mensen al niet schrijven
Het volgende zijn citaten uit brieven die mensen aan verzekeringsmaatschappijen stuurden Gemaakt door Jorg,

2 Wat mensen al niet schrijven
Bij thuiskomst reed ik per ongeluk een verkeerde oprit in en ramde ik een boom die daar bij mij niet staat. Toen ik de kruising naderde verhief zich daar een hek om mijn vrije zicht te belemmeren.

3 Wat mensen al niet schrijven
Ik wilde de straat oversteken. Er kwam een auto van links recht op mij af. Ik dacht dat hij voor mij langs wilde en deed weer een stap terug. Hij wilde echter achter mij lans. Toen ik dat merkte deed ik snel weer twere passen voorui., maar de bestuurder had ool gereageerd en wilden nu toch voor mij langs. Hij stopte en draaide zijn raampje open. Woedend riep hij mijn toe: “blijf toch een keertje stil staan!” Nou dat deed ik inderdaad en toen reed hij mij aan.

4 Wat mensen al niet schrijven
Die jongen was overal en nergens op straat, ik moest meerdere bochten nemen voordat ik hem raakte. Uw computer heeft mij een kind toebedeeld. Maar ik heb helemaal geen kind. En al helemaal niet van uw computer

5 Wat mensen al niet schrijven
Bovendien heb ik voor mijn eerste ongeluk en na mijn laatste schadevrij gereden. Een voetganger kwam plotseling van de stoep en verdween zonder een woord te zeggen onder mijn auto.

6 Wat mensen al niet schrijven
Ik overreed een man. Hij gaf zelf toe schuldig te zijn, omdat dit hem al vaker was overkomen. Tijdens het dansen van de welbekende Holladihia-hopsassa sprong ik overmoedig omhoog waarbij mijn danspartner mij stevig ondersteunde. Daarbij kwam het kelder plafond sneller op mij af dan ik verwachte.

7 Wat mensen al niet schrijven
Ik reed eerst met de auto tegen de vangrail, sloeg toen over de kop en knalde tenslotte tegen een boom. Toen verloor ik de macht over het stuur. De andere wagen was absoluut onzichtbaar, en toen verdeen hij. Toen ik een vlieg wilde dood slaan raakte ik een lantaarnpaal.

8 Wat mensen al niet schrijven
In de eerst instantie heb ik tegen de politie gezegd dat ik niet gewond was, maar toen ik mijn hoed afzette bemerkte ik de schedelbreuk. Toen ik met mijn auto van de weg af raakte werd ik eruit geslingerd en kwam in een weiland terecht, een paar koeien heeft mij later in een gat gevonden.

9 Wat mensen al niet schrijven
Na 40 jaar schade vrij te hebben gereden ben ik in slaap gevallen achter het stuur. Een onzichtbaar voertuig kwam uit het niets, ramde tegen mij aan en verdween spoorloos. De getuigen van de aanrijding zijn tegen de achterkant aangeniet.

10 Wat mensen al niet schrijven
Kort en goed, als ik het geld niet binnen acht dagen ontvang dan zie ik er geheel vanaf. Ik dacht dat het raam open stond, het was echter gesloten hetgeen wat ik pas merkte toen ik mijn hoofd naar buiten stak

11 Wat mensen al niet schrijven
Mij treft geen enkele blaam. De oorzaak was de jongedame in de minirok. Als u een man bent dan is geen verdere uitleg nodig; als u een vrouw bent zult u het nooit begrijpen. Moet ik mijn man dan eerst ombrengen voordat ik mijn geld krijg

12 Wat mensen al niet schrijven
Ik heb geen levensverzekering nodig, ik wil graag dat de mensen echt treurig zijn als ik dood ben. Wij hebben geen inkomsten uit de melkveehouderij meer, met de dood van mijn man is het laatste rund van het erf verdwenen

13 Wat mensen al niet schrijven
Alle rekeningen die ik ontvang die betaal ik nooit onmiddellijk, daar mij daarvoor eenvoudig het geld ontbreekt. De rekeningen worden integendeel in een grote trommel gestort waar ik er ieder maand geblinddoekt drie uit trek. Deze rekeningen betaal ik dan prompt. Ik verzoek u dan ook te wachten tot het lot u getroffen heeft.

14 Wat mensen al niet schrijven
Mijn dochter heeft haar voet verstuikt, omdat het dom vrouwvolk het verdomd fatsoenlijk schoeisel te dragen.

15 Wat mensen al niet schrijven
Wie mijn portemonnee gestolen heeft kan ik u niet zeggen omdat er van mijn familie op dat moment niemand aanwezig was. Mijn motorfiets moest, net als ik zelf, vanwege ernstige schade worden weggesleept.

16 Wat mensen al niet schrijven
Zo, dat was het dan weer. Was dat lachen of niet. Voor nog meer van die onzin PowerPoint bestanden kom naar Groeten Jorg


Download ppt "Wat mensen al niet schrijven"

Verwante presentaties


Ads door Google