De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief 26 april 2013 Agenda: Vrijdag 26 april: vakantie t/m vrijdag 10 mei Dinsdag 30 april: Koninginnedag Woensdag 15 mei 08.00– 12.00 uur: groep.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief 26 april 2013 Agenda: Vrijdag 26 april: vakantie t/m vrijdag 10 mei Dinsdag 30 april: Koninginnedag Woensdag 15 mei 08.00– 12.00 uur: groep."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief 26 april 2013 Agenda: Vrijdag 26 april: vakantie t/m vrijdag 10 mei Dinsdag 30 april: Koninginnedag Woensdag 15 mei 08.00– 12.00 uur: groep 7 en 7/8 naar Shell Energy Lab in Ahoy Donderdag 16 mei: start Entreetoets groep 7 Maandag 20 mei: vrij i.v.m. Tweede Pinksterdag Vrijdag 24 mei: schoolreis Drievliet De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Maandag 13 mei: 09.30 - 12.30 uur Dinsdag 14 mei: 08.30 – 17.00 uur Woensdag 15 mei: 14.00 - 17.30 uur Donderdag 16 mei: Afwezig Vrijdag 17 mei: 08.00 - 12.30 uur Lustrum/Juffendag De Dr. Martin Luther Kingschool bestaat 45 jaar en dat werd gevierd met een groots ”Glitter en Glamour” feest. De kinderen en juffen en meesters kwamen feestelijk gekleed naar school. Daar werden ze op een prachtig versierd schoolplein opgewacht met (kinder)champagne, ballonnen en een heuse rode loper! Na een toast op de jarige school werden ballonnen opgelaten en mochten de kinderen, onder luid applaus en toejuichingen van omstanders, over de rode loper de school binnen lopen. De laatsten die naar binnen gingen waren de kinderen van groep 1 en 2, onze “ sterren van de toekomst”. In de klas werden feestelijke traktaties gemaakt en verschillende spelletjes gespeeld. Maar er werden ook recordpogingen gedaan in groep 7, zoals : hoeveel leerlingen passen er in een toilet, stop zoveel mogelijk rietjes in je neus en wie verzamelt de meeste handtekeningen. De ochtend werd afgesloten met een talentenjacht met als presentatrice Gemma Glitter. Er waren geweldige optredens en heel wat kinderen bleken de X-factor te hebben. De eerste prijs was voor Enfnane die helemaal alleen en a-capella een zelfgeschreven liedje zong. De tweede prijs voor de Bollywooddans van Mehak en Zarina. Parisa en Simona werden, met hun Bluesbrothersact, derde. Ook waren er prijzen voor de best geklede dame en heer en dat waren Said en Ify. Ze zagen er prachtig uit! Al met al een feestelijke ochtend en op naar de volgende 45 jaar!

2 Nieuwsbrief 26 april 2013 De tijd van je leven! Bekijk ook onze website: www.drmartinlutherkingschool.nlwww.drmartinlutherkingschool.nl Koningsspelen Continurooster We vinden het fijn dat een behoorlijk aantal ouders de moeite heeft genomen om het onderzoek naar de mogelijke invoering van een continurooster in te vullen en in te leveren. We hebben beloofd u vóór 1 mei informatie hierover te geven. In totaal hebben van de 111 gezinnen met kinderen op onze school er 35 gereageerd. Van deze 35 waren er 11 tegen (model 1),22 vóór ( 8 voor model 2 en 14 voor model 3) en 2 vonden alle modellen prima. Van 76 gezinnen hebben we geen reactie gekregen. Binnen de MR was er een afspraak over het minimaal aantal voorstemmers om het continurooster in te voeren. Zowel het aantal ingeleverde formulieren, als de hoeveelheid voorstemmers is nu niet voldoende om het continurooster volgend schooljaar bij ons op school in te voeren. Om die reden zullen wij het continurooster dan ook niet gaan invoeren!!! Trefbaltoernooi / Lekker Fit week Afgelopen woensdag hebben sommige kinderen uit de groepen 5 t/m 8 meegedaan aan het trefbaltoernooi in het kader van de Lekker Fitweek! De middag was geweldig, mede door het prachtige weer. De kinderen hadden er zin in en waren dan ook zeer fanatiek. Met zelfbedachte ‘yells’ probeerden ze elkaar aan te moedigen. Voor de kinderen van groep 5/6 heeft dit geholpen; zij hebben namelijk de tweede plaats veroverd. Voor groep 7/8 verliep de dag minder succesvol. Het optreden van YesR maakte de dag echter helemaal goed! Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde middag. Schoolreis Nog een aantal weekjes en dan gaan we weer op schoolreis. Dit jaar is de bestemming, zoals u wellicht al weet: Drievliet. Wij willen u vragen om uw kind op die dag het verkregen paarse T-shirt aan te laten doen. Na een heerlijk ontbijt met bruin(!) brood en veel soorten beleg en fruit maakten we de gezamenlijke aftrap mee van de Koningsspelen. Het lied en dansje zaten er goed in! Daarna begonnen de “chaosspelen”.In groepsdoorbroken teams moesten de kinderen verschillende opdrachten vervullen bijv.: maak allemaal “bananenvoeten”,doe met de groep een limbodans,doe iets raars met je haar of maak een piramide met je groep. Er liepen ook veel mummies rond…………….


Download ppt "Nieuwsbrief 26 april 2013 Agenda: Vrijdag 26 april: vakantie t/m vrijdag 10 mei Dinsdag 30 april: Koninginnedag Woensdag 15 mei 08.00– 12.00 uur: groep."

Verwante presentaties


Ads door Google