De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MIJN VERMOEIDHEID Enkele weken geleden sloeg bij mij de vermoeidheid hard toe. Eerst dacht ik dat het lag aan de luchtvervuiling, de temperatuurswisselingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MIJN VERMOEIDHEID Enkele weken geleden sloeg bij mij de vermoeidheid hard toe. Eerst dacht ik dat het lag aan de luchtvervuiling, de temperatuurswisselingen."— Transcript van de presentatie:

1

2 MIJN VERMOEIDHEID Enkele weken geleden sloeg bij mij de vermoeidheid hard toe. Eerst dacht ik dat het lag aan de luchtvervuiling, de temperatuurswisselingen van dit seizoen of misschien zelfs aan mijn gebrek aan sex.

3 Maar nu heb ik het eindelijk gevonden !!! Al die redenen hebben niks te maken met mijn vermoeidheid !!

4 Dit land telt 10 miljoen inwoners waarvan er 3 miljoen op pensioen zijn. Dan blijven er dus slechts 7 miljoen over om te werken.

5 3 miljoen gaan nog naar school, dus zijn er nog maar 4 miljoen die dagelijks hun duit in het zakje doen …

6 1 miljoen mensen zijn werkloos en we hebben 2 miljoen ambtenaren, dus blijft er maar 1 miljoen over om het werk te doen.

7 Er zijn 620.000 mensen in het hospitaal en 379.998 in de gevangenis …

8 Blijven er nog 2 mensen over in België om te werken: Gij en ik En gij, gij zit met uw lui gat achter uwe computer om deze flauwe kul te lezen. Niet moeilijk dus, dat ik zo moe ben !!


Download ppt "MIJN VERMOEIDHEID Enkele weken geleden sloeg bij mij de vermoeidheid hard toe. Eerst dacht ik dat het lag aan de luchtvervuiling, de temperatuurswisselingen."

Verwante presentaties


Ads door Google