De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VDH Autosport De stichting VDH Autosport is actief in de (sub) top van de (inter-) nationale autosport. Met steun van sponsoren en fans wil het team van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VDH Autosport De stichting VDH Autosport is actief in de (sub) top van de (inter-) nationale autosport. Met steun van sponsoren en fans wil het team van."— Transcript van de presentatie:

1

2 VDH Autosport De stichting VDH Autosport is actief in de (sub) top van de (inter-) nationale autosport. Met steun van sponsoren en fans wil het team van VDH Autosport zorgen voor een totale racebeleving. Sportiviteit, kameraadschap en vertrouwen zijn de drie kernwaarden van VDH Autosport.

3

4 Ons team VDH Autosport wordt gedragen door: CoureursPeter van der Ham en John den Hollander Technische zaken Bert van Goor MonteursMarco Godschalk Robert van Goor Remon Ploeg PR & CommunicatieRoy van der Ham OndersteuningStefanie Faber en Tamara van der Ham

5 Peter van der Ham John den Hollander

6

7 Onze ambities VDH Autosport kiest in het seizoen 2014 voor deelname in het Burando Production Open, dé open toerwagen raceklasse van Nederland Deelname in de snelste en meest aantrekkelijke Divisie 1 Elke wedstrijd streven naar een podiumplaats Aanwezig op alle A-evenementen met veel media Racen op Nederlandse, Belgische én Duitse circuits

8

9 Onze auto’s BMW M3 E46 Peter van der Ham BMW Compact E36 John den Hollander

10

11 Racekalender 2014 DatumEvenementLocatie aprilPaasracesCircuit Park Zandvoort juniPinksterracesCircuit Park Zandvoort juniSupercar ChallengeCircuit Zolder (België) juliMasters of Formula 3Circuit Park Zandvoort juliPorsche Day HockenheimHockenheimring (Duitsland) augustusSuper Race WeekendCircuit Park Zandvoort oktoberFormido FinaleracesCircuit Park Zandvoort

12

13 Contact Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die VDH Autosport u kan bieden of wilt u ons als fan steunen? Neem dan contact op met: Roy van der Ham PR & Communicatie (06-)

14


Download ppt "VDH Autosport De stichting VDH Autosport is actief in de (sub) top van de (inter-) nationale autosport. Met steun van sponsoren en fans wil het team van."

Verwante presentaties


Ads door Google