De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kennismaking met Het gezicht van.. Visie Werkwijze Advieskosten & Hamersestraat 16, 6931 EX Westervoort. ; Tel. 026 – 3 190 130 Druk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kennismaking met Het gezicht van.. Visie Werkwijze Advieskosten & Hamersestraat 16, 6931 EX Westervoort. ; Tel. 026 – 3 190 130 Druk."— Transcript van de presentatie:

1 Kennismaking met Het gezicht van.. Visie Werkwijze Advieskosten & Hamersestraat 16, 6931 EX Westervoort. Email; info@prentfd.nl Tel. 026 – 3 190 130 Druk op ‘page down’ om verder te gaan.

2 Het gezicht van.. Bert Prent is het gezicht van Prent financiële diensten en Beekenoord HC. Bert is sinds 1983 actief als consulent financiële diensten. Zijn cliënten profiteren van zijn deskundigheid en analytisch inzicht. Kenmerkend voor Bert is dat hij financiële producten wantrouwt tot het tegendeel bewezen is. Cliënten die zijn adviezen ter harte namen, zijn niet bekocht met een woekerpolis met inteereffect en werden geen slachtoffer van DSB, Spaarbeleg, Koersplan, Legiolease enz.

3 Visie Een hypotheek is een noodzakelijk kwaad om een huis te kunnen kopen. Een noodzakelijk kwaad omdat het je geld kost. Addertjes onder het gras – en die zijn er - kunnen je nog meer geld kosten. Hypotheekvoorwaarden zijn per definitie niet aantrekkelijk. Wat voor de één geen probleem is, kan een ander in verlegenheid brengen. Eénmaal getekend voor de verkeerde hypotheek, is de weg terug een dure aangelegenheid. Hypotheekverstrekkers willen je graag als klant. Ze willen de wereld wat mooier maken met een hypotheek van hun. Is het allemaal echt zo mooi ? Om te voorkomen dat je onprettig verrast wordt, is het belangrijk om de risico’s te kennen en te begrijpen. Het zijn de onbesproken risico’s die vervelend uitpakken.

4 Werkwijze (1/3) Wat mag je verwachten van het advies? Bert zegt:,,Bij het het helpen kiezen van de juiste hypotheek, wil ik me zo ver mogelijk in mijn cliënten inleven en rekening houden met een hele waslijst van ontwikkelingen die hun financieel welzijn positief of negatief kunnen beïnvloeden.’’ Om een paar voorbeelden te geven. Als de kinderen gaan studeren, blijft het dan allemaal nog betaalbaar? Of… Als de hypotheekrente-aftrek wegvalt, wat dan? Of… Kan de één blijven wonen als de ander komt te overlijden? Of…

5 Werkwijze (2/3) Bij Prent financiele diensten / Beekenoord HC word je objectief geïnformeerd. Dit gaat verder dan een onafhankelijk advies. Een onafhankelijk hypotheekadvies is beperkt tot die instellingen waar de adviseur een samen- werkingsverband mee heeft. Als een hypotheek buiten die samenwerkingsverbanden tegen betere voorwaarden kan worden verkregen, heeft een onafhankelijk adviseur er geen belang bij om je wijzer te maken dan je bent. ( Voorbeeld: Als een onafhankelijk adviseur ‘dealer’ is van de RABO-bank, ING en SNS, maar de ABN- AMRO heeft op dat moment voor jou een betere hypotheek, dan moet je dat zelf uitvinden.) Op de weegschaal van het objectief advies worden alle hypotheken gewogen en heb je pas echt zekerheid dat je de hypotheek geadviseerd wordt die het beste bij je past.

6 Werkwijze (3/3) Wanneer het advies wordt omgezet in hypotheekaanvraag… De opzet is om je zoveel mogelijk vrijheid en keuze te bieden naar wat je zelf prettig vindt. -Wij kunnen je in contact brengen met een adviseur die de hypotheekaanvraag voor je regelt. -Of.. je kent zelf iemand die de aanvraag voor je kan verzorgen. -Of.. als je dat prettig vindt, kan Bert de hypotheekaanvraag in beheer nemen. Dit houdt in dat de aanvraag door een andere adviseur wordt verzorgd, maar Bert houdt dan wel toezicht op de kwaliteit en voortgang van de aanvraagprocedure. Bovendien blijft Bert dan ook jouw vaste contactpersoon. Met een objectief advies heb je gewoon meer keus.

7 Advieskosten Prent financiele diensten / Beekenoord HC ontvangt voor haar werkzaamheden geen vergoeding van de hypotheekinstellingen. Een hypotheekadvies omvat een groot aantal onderwerpen. Je betaalt uitsluitend voor die onderwerpen die jij belangrijk vindt om over geadviseerd te worden. De advieskosten kunnen van 1.150,= ( voor een simpele oversluiting naar een goedkopere hypotheek) oplopen tot 4.710,75 voor een extreem uitgebreid advies. De genoemde bedragen zijn inclusief de aanvraagkosten voor de hypotheek. De praktijk leert dat de advies- en aanvraagkosten zelden hoger uitvallen dan 2.800,- Eerder lager. Indien je wilt weten hoeveel het advies jou precies gaat kosten, kan je op de homepage de ‘menukaart’ aanklikken. Op de menukaart kan je de onderwerpen aanklikken waarover je geadviseerd wilt worden en zie meteen hoeveel je gaat betalen voor het advies. In de regel is het geen probleem om de advieskosten in de hypotheeksom mee te financieren en via de notaris te beta- len, zodat u niets hoeft voor te schieten.

8 Ten slotte. Mijn doelstelling is dat ik als objectief deskundige met je meedenk en over je schouder meekijk om te voorkomen dat je met de verkeerde- of een onnodig dure hypotheek naar huis gaat. Kom eens kennismaken. De kennismaking is gratis. Je krijgt zo een betere indruk van mij en mijn werkwijze. Ik beantwoord graag je vragen en kijk tevens hoeveel je kunt lenen en met welke hypotheeklasten je rekening moet houden. Als de kennimaking je goed bevalt en je wilt van mijn diensten gebruik maken, ontstaan er over en weer rechten en plichten. Als de kennismaking niet aan je verwachtingen voldoet, nemen we afscheid van elkaar zonder dat het je geld kost. En.. Als je wat meer tijd nodig hebt om een goede indruk te krijgen, is het tweede bezoek ook kostenloos ! Langs komen? Graag. Maak wel even een afspraak. (026 -3 190 130 of email aan bert@prentfd.nl )bert@prentfd.nl Met vriendelijke groet, Bert Prent Consulent financiële diensten.


Download ppt "Kennismaking met Het gezicht van.. Visie Werkwijze Advieskosten & Hamersestraat 16, 6931 EX Westervoort. ; Tel. 026 – 3 190 130 Druk."

Verwante presentaties


Ads door Google