De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verslag TL3.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verslag TL3."— Transcript van de presentatie:

1 Verslag TL3

2 Verslag TL3 Titelpagina * Titel van het onderzoek. Te vinden in werkboek * De namen van de leerlingen in het werkgroepje * De naam van de docent: dhr Verpaalen * De datum en jaartal van de dag de proef

3 Verslag TL3 Titelpagina * Titel van het onderzoek. Te vinden in werkboek * De namen van de leerlingen in het werkgroepje * De naam van de docent: dhr Verpaalen * De datum en jaartal van de dag de proef Maak een leuke voorkant Het groepje bestaat uit twee personen. Per tweetal lever je één verslag in.

4 Verslag TL3 De volgende onderdelen plaats je onder elkaar. Schrijf de kopjes van de paragraaf. Par.1 Onderzoeksvraag. Welke vraag wil je met dit onderzoek beantwoorden. Schrijf deze vraag op. Deze is te vinden in je werkboek op blz 98.

5 Verslag TL2 Par 2. Werkplan Noteer de naam van de paragraaf. Schrijf de lijst van spullen die je hebt gebruikt. Plaats een tekening of een foto van de opstelling Beschrijf in het kort wat je hebt gedaan

6 Verslag TL3 Par. 3 Onderzoeksresultaten Noteer de naam van de paragraaf.

7 Verslag TL3 Par. 3 Onderzoeksresultaten Noteer de naam van de paragraaf. Schrijf de tabel op van al je waarnemingen. Teken de grafiek van je waarneming. Zie punt 6 blz 99 in je werkboek.

8 Verslag TL3 Par. 4 Conclusie Noteer de naam van de paragraaf. Schrijf het antwoord van de onderzoeksvraag.

9 Verslag TL3 Par 5. Eigen mening van ….. Noteer de naam van de paragraaf Elke leerling vult op de plaats van de stippels zijn naam in. Geef antwoord op de volgende vragen: Vond je het leuk om dit onderzoek te doen. Hoe was de samenwerking binnen de groep. Vertel wat je hebt geleerd. Dus in een groep van 2 personen komt 2 keer paragraaf 5 te staan. Elke leerling heeft zijn eigen verhaal.

10 Verslag TL3 Par 6 Antwoorden op de vragen. Noteer de paragraaf. Bestudeer de theorie, paragraaf 2, in je boek. Schrijf vraag 4 over en vul die in. Schrijf vraag 5 over en geef antwoord op devraag. Inleveren uiterlijk woensdag 11 april aanstaande.

11

12

13

14

15


Download ppt "Verslag TL3."

Verwante presentaties


Ads door Google