De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welke getallen? © www.jufleontine.com De gebruikte clipart is eigendom van www.jufleontine.comwww.jufleontine.com Speluitleg: Op de eerste pagina’s tellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welke getallen? © www.jufleontine.com De gebruikte clipart is eigendom van www.jufleontine.comwww.jufleontine.com Speluitleg: Op de eerste pagina’s tellen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Welke getallen? © www.jufleontine.com

3 De gebruikte clipart is eigendom van www.jufleontine.comwww.jufleontine.com Speluitleg: Op de eerste pagina’s tellen de kinderen het aantal vogeltjes. Daarna proberen ze het goede cijfer erbij te zoeken. Vervolgens komen een aantal pagina’s waar de kinderen een cijfer zien en daaronder het vakje met evenveel vogeltjes erbij moeten zoeken. Is het antwoord fout? Dan verdwijnt het cijfer. Bij een goed antwoord wordt het cijfer dikgedrukt en hoor je gejuich. Om naar de volgende pagina te gaan klik je naast de tekstvakken. Veel plezier!

4 4 5 3 Hoeveel samen?

5 6 7 8

6 4 6 5

7 3 2 1

8 10 8 9 Hoeveel samen?

9 5 Waar zie je evenveel?

10 1

11 4

12 2

13 0

14 3

15 Goed gedaan!


Download ppt "Welke getallen? © www.jufleontine.com De gebruikte clipart is eigendom van www.jufleontine.comwww.jufleontine.com Speluitleg: Op de eerste pagina’s tellen."

Verwante presentaties


Ads door Google