De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een normale werkdag in Sharon Springs, Kansas waar personeel aan boord ging van een geladen Union Pacific kolentrein, voor de lange trip terug naar Salina.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een normale werkdag in Sharon Springs, Kansas waar personeel aan boord ging van een geladen Union Pacific kolentrein, voor de lange trip terug naar Salina."— Transcript van de presentatie:

1 Een normale werkdag in Sharon Springs, Kansas waar personeel aan boord ging van een geladen Union Pacific kolentrein, voor de lange trip terug naar Salina.

2 Een honderdtal kilometer verder raakte een wielenas oververhit, waardoor de ophanging begon te branden zodat de rails bezaaid werden met gesmolten metaal en gloeiende houtgensters.

3 Het GOEDE NIEUWS was, dat het alerte personeel de rook opmerkte halfweg de trein en deze, volgens de reglementen, onmiddellijk tot stilstand bracht.

4 Het SLECHTE NIEUWS was, dat de trein juist tot stilstand kwam midden op een houten brug, waarvan de ganse constructie tesamen met de houten dwarsliggers in carboline gedrenkt was.

5

6

7

8

9

10

11 Ooops! Voor meer Plezier bezoekt u: www.more-fun.nl De site voor humorwww.more-fun.nl


Download ppt "Een normale werkdag in Sharon Springs, Kansas waar personeel aan boord ging van een geladen Union Pacific kolentrein, voor de lange trip terug naar Salina."

Verwante presentaties


Ads door Google