De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een landvertegenwoordiger behoort de regels en wetten uit te voeren, zoals zijn vastgelegd in de grondwet. In haar taak als Minister van Vreemdelingenzaken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een landvertegenwoordiger behoort de regels en wetten uit te voeren, zoals zijn vastgelegd in de grondwet. In haar taak als Minister van Vreemdelingenzaken."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Een landvertegenwoordiger behoort de regels en wetten uit te voeren, zoals zijn vastgelegd in de grondwet. In haar taak als Minister van Vreemdelingenzaken en Integratie heeft ze hierin 1 lijn getrokken. Nota bene de wetten die door de het parlement zijn goedgekeurd, verbonden aan haar functie worden nu ondermijnt door de regering en delen van de oppositie, omdat Ayaan Hirsi Ali onderdeel van een fractie heeft uitgemaakt. Onder druk is zij in het torentje bezweken, maar toch verdient het eer en respect voor haar beleid, deze vrouw is een geboren manager, waar menigeen op het Binnenhof, een voorbeeld aan kan nemen. Graag zou ik haar als Minister President van dit land zien…

5 Salomon Kalou voldeed niet aan de eisen die aan een inburgerings- cursus worden gesteld, voetballer of niet, iedereen binnen het Koningrijk der Nederlanden zonder verblijfs- vergunning behoort hieraan te voldoen. Taida heeft valsheid in geschriften gepleegd en is onder valse voorwendselen het land binnen gekomen, terecht uitgezet. Ayaan heeft gelogen, zelfs haar identiteit verloochend en zich daarmee strafbaar gemaakt. Kamerlid of niet, als je schuldig bent aan strafbare feiten, moet het Nederlanderschap worden ontnomen.

6 Ayaan ontvlucht de pers in burka om in de Koffiezaal van het Binnenhof even bij te komen.. Helaas zijn de burka’s van de VVD moeilijk te ontlopen..

7 Diploma AtheneumDiploma Atheneum Studie sociologieStudie sociologie Studie criminologie met doctoraal 1983Studie criminologie met doctoraal 1983 Manager op het Min. van JustitieManager op het Min. van Justitie Adj. Directeur H.v.B. ScheveningenAdj. Directeur H.v.B. Scheveningen Plv. directeur penitentiaire inrichting RotterdamPlv. directeur penitentiaire inrichting Rotterdam Gen. Management op het Min. Van Justitie voorGen. Management op het Min. Van Justitie voor de directie Jeugd en TBS inrichtingen. de directie Jeugd en TBS inrichtingen. *Directeur Staatsveiligheid bij de binnenlandse veiligheidsdienst. veiligheidsdienst. *Directeur KPMG *Minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie

8 Rita Verdonk en Kalou zitten tegenover elkaar in het vliegtuig op weg naar Brussel. Om haar te herinneren aan zijn positie in het Nederlands elftal, draait hij een propje en gooit deze in haar openstaande bloesje tussen haar borsten. GOAL…roept Kalou…Rita draait ook een propje van haar servet en gooit deze tussen de benen van Kalou, precies op zijn geslachtsdeel. GOAL…gilt Rita… Ineens begint Kalou keihard te lachen en Rita kijkt hem verbaasd aan waarop Kalou zegt: “ Nee, hoor die was tegen de paal!”

9 Steun Rita…

10 Ach, en mocht het helemaal niets worden, dan zie ik die twee nog wel eens in het programma Dancing with the Stars… Hoewel daar zit ook een cursus aan verbonden, maar kom op Kalou, je kan het…zeker weten! En Rita, de politieke Star van het Binnenhof blijf jij, Die titel kunnen ze jou niet meer ontnemen! Powerpoint Jeffry Bonnet 2006

11 Ontvangen pps van Betsy www.powerpointsite-bep.nl


Download ppt "Een landvertegenwoordiger behoort de regels en wetten uit te voeren, zoals zijn vastgelegd in de grondwet. In haar taak als Minister van Vreemdelingenzaken."

Verwante presentaties


Ads door Google