De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in."— Transcript van de presentatie:

1 Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in gevestigd, maar het stationsgebouw is al weer bijna een jaar gesloten. Graag zou ik in dit gebouw een biologisch restaurant beginnen, waarbij ik me met een Europese keuken richt op zowel de inwoners uit Voerendaal en omgeving als de toeristen die onze gemeente per trein aandoen. Mijn formule zal bestaan uit een eenvoudige maar goede kaart met uiteraard biologische streekproducten in een moderne, kleinschalige setting van Limburgse gezelligheid. Met mijn restaurant denk ik een goede aanvulling te geven op het aanbod in Voerendaal. Ik vind het ook belangrijk dat de omgeving op peil wordt gebracht en blijft. Ik wil hier graag een actieve bijdrage aan leveren. Graag verneem ik van u of ik het gebouw kan huren en tegen welke voorwaarden. Met vriendelijke groet, De Bourgondiër

2 Station Voerendaal

3

4

5 Vroomshoop

6 Veenendaal De Klomp (Gelderland)

7

8

9 Bunde (Zuid-Limburg) voor en na de sloop van het stationsgebouw

10 Station Houten (Utrecht)

11

12

13 Rondleiding in het station Antwerpen-Centraal NMBS-Holding - Railforum Hartelijk dank voor uw aanwezigheid en aandacht.


Download ppt "Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in."

Verwante presentaties


Ads door Google