De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Restaurant De Zoete Zonde - Gent Sweet Sin Sunday - Gaybar de Prik - Amsterdam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Restaurant De Zoete Zonde - Gent Sweet Sin Sunday - Gaybar de Prik - Amsterdam."— Transcript van de presentatie:

1

2 Restaurant De Zoete Zonde - Gent

3 Sweet Sin Sunday - Gaybar de Prik - Amsterdam

4 De zoete zonde  Het programma De Zoete Zonde (TV1, Vlaanderen)  Het programma dat alle zonden vergeeft en ze vervangt door een verrassend portie gezond genot

5 Contradictie in terminus Wee degenen die het kwade goed noemen en het goede kwaad, die het licht tot duisternis maken en het duister tot licht, die van zoet bitter maken en van bitter zoet. (Jes. 5:20)

6 Drie leugens over de zonde 1.Zonde bestaat niet. Probleem opgelost!? 2.Zonde bestaat wel. Maar het is niet zo erg. 3.Zonde bestaat. God zal het je nooit vergeven!

7 De Bijbel over de zonde  Er bestaan geen mensen die niet hebben gezondigd (Pred. 7:20; Rom. 3:10-12)  Zonde neemt mensen in haar greep en leidt tot slavernij (Gen. 4:7; Joh. 8:34; Rom. 6:6)

8 De Bijbel over de zonde  Zonde brengt scheiding tussen God en mensen (Jes. 59:2)  Zonde maakt zoveel kapot en leidt uiteindelijk tot de dood (Jak. 1:15)

9 Hoe ontstaat zonde? Iedereen komt in verleiding door zijn eigen begeerte, die hem lokt en meesleept. Is de begeerte bevrucht, dan baart ze zonde; en is de zonde volgroeid, dan brengt ze de dood voort. (Jakobus 1:14-15)

10 Jezus is gekomen om…  …verzoening te brengen voor onze zonden (1 Joh. 2:2)  …ons te reinigen van alle zonde (1 Joh. 1:7)  …ons te bevrijden van de slavernij van de zonde (Rom. 6:17-18)

11 Wat is jouw antwoord? Belijden we onze zonden, dan zal hij, die trouw en rechtvaardig is, ons onze zonden vergeven en ons reinigen van alle kwaad. (1 Joh. 1:9)

12 Het programma dat alle zonden vergeeft en ze vervangt door een verrassend portie gezond genot


Download ppt "Restaurant De Zoete Zonde - Gent Sweet Sin Sunday - Gaybar de Prik - Amsterdam."

Verwante presentaties


Ads door Google