De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Patricia presenteert.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Patricia presenteert."— Transcript van de presentatie:

1 Patricia presenteert

2 Kinderen en scheppingskracht
SONIA BOS

3

4 Het kind van nu is een aquariuskind,
een bloemenkind Bij deze kinderen staan de vrijheid van geest en het vinden van innerlijke kracht centraal. Zij leven vanuit de wetten van liefde en eenheid. De opvoeders en leerkrachten zijn meestal opgegroeid met regels vol moeten, plicht en karma. Een groter verschil bestaat bijna niet, dit kan héél wat conflicten geven binnen de opvoeding.

5

6 Zij leven vanuit de wetten van liefde en eenheid
De innerlijke leiding zal vroeg gewekt worden en het kind inspireren. Het overstijgen van het ego staat centraal. De belangeloze Universele Liefde zal de bovenhand hebben. De diepere waarden van de geest zullen primeren op het bezitten van materie.

7

8 Het goed begeleiden van deze generatie kinderen
Kunt u het beste doen door uw eigen bewustwording aan te gaan. Niet de eigen belevingswereld wordt de maatstaf, maar die van het kind. Zijn mededogen, liefde en belangeloosheid zullen sterk aangezet worden. Zijn mentale vermogen zal optimaal benut worden.

9

10 Het aquariusonderwijs
Men gaat uit van elk kind individueel. Er wordt in kleine groepjes onderwezen. Deze worden gevormd naar verstand én bewustzijn. Meditatie en bewustzijnsoefeningen zullen onderdeel van het op het bewustzijngerichte lessen zijn. Het kind leert zo de knelpunten in zijn leven zelf op te lossen. Het kind zal niet lui worden,het leert verantwoordelijkheid te dragen.

11

12 Spirituele ontwikkeling
De diepere bedoeling van het leven wordt aangeraakt. Het kind krijgt een holistische kijk op het leven en zal zich zo harmonisch ontwikkelen. Deze kinderen hebben een hoog bewustzijn en passen vaak niet in het gebruikelijk systeem. Ze hoeven amper opgevoed te worden, zoveel wijsheid en liefde brengen ze mee. Ze brengen veel bewustwording teweeg in hun omgeving.

13

14 Meegroeien met de noden van deze kinderen
Is echt noodzakelijk willen we onze kinderen goed begeleiden. Een goede respons bij deze kinderen van wat zij brengen en denken voorkomt isolement. Ze wijken zo af van de norm en worden als lastig ervaren, waardoor ze vaak worden afgewezen. Leer als opvoeder transformeren, transmuteren en creëren, zo worden de belemmeringen op hun weg opgeruimd en ondersteunt u hen op hun weg.

15

16

17 Geef het goede voorbeeld
Hou van uzelf en van het leven. Bezoedel uw leven niet door negatieve verwachtingspatronen en negatief denken. Geef niet toe aan negatieve emoties. Buig wantrouwen om naar vertrouwen. Buig het verlangen om te nemen om naar willen geven. Buig het eigenbelang als focuspunt om naar de hogere belangen als focuspunt.

18

19 Ga niet door projectie, maar door zelfonderzoek, gekoppeld aan transformatie, transmutatie en creatie uw problemen oplossen. Ga uw verantwoordelijkheden aan. Zet uw materiegerichtheid om in gerichtheid op de Geest. Ga uw bewustwordingsweg aan. U zult uw bewustwordingsweg vervolgen in de inwijdingsweg. U zult uzelf vervullen.

20


Download ppt "Patricia presenteert."

Verwante presentaties


Ads door Google