De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE VOORDELEN VAN SEKS Deze presentatie zal je zeker amuseren !!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE VOORDELEN VAN SEKS Deze presentatie zal je zeker amuseren !!!"— Transcript van de presentatie:

1 DE VOORDELEN VAN SEKS Deze presentatie zal je zeker amuseren !!!
Zorg dat je ook het eindcommentaar leest. Automatische diapresentatie. Vertaling: Freddy Storm. De muziek is bedoeld als HOMMAGE aan de DAMES en STIMULANS voor de HEREN.

2 Wist je dat je aan de huid kan zien of een persoon al dan niet seksueel actief is ?

3 2. Op een zachte en ontspannen manier de liefde bedrijven vermindert het risico op huidontstekingen en acne Het geproduceerde zweet reinigt de poriën en doet de huid glanzen.

4 3. De liefde bedrijven zorgt ervoor dat alle tijdens deze romantische scène opgehoopte calorieën verbranden.

5 1. Seks is een schoonheidsbehandeling
1. Seks is een schoonheidsbehandeling. Wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat een vrouw die seksuele betrekkingen heeft grote hoeveelheden oestrogeen produceert, waardoor haar haren glanzend en zacht worden.

6 4. Seks is een van de veiligste sporten
4. Seks is een van de veiligste sporten . Het stimuleert en verstevigt alle spieren van het lichaam. Het is aangenamer dan 20 rondjes trekken in het zwembad. En je hebt geen speciale schoenen nodig !

7 5. Seks is een instantkuur tegen depressie
5. Seks is een instantkuur tegen depressie. Het brengt endorfines in de bloedbaan en schept een toestand van euforie, zodat een gevoel van welbehagen ontstaat.

8 7. Seks is het efficiëntste kalmeermiddel ter wereld
7. Seks is het efficiëntste kalmeermiddel ter wereld. HET IS 10 KEER EFFICIËNTER DAN VALIUM !

9 6. Hoe vaker je de liefde bedrijft, hoe vaker je ertoe in staat zult zijn. Een seksueel actief lichaam scheidt een grotere hoeveelheid feromoon af. Dit subtiel aroma windt de andere sekse op !

10 9. Seks vermijdt hoofdpijn
9. Seks vermijdt hoofdpijn. Telkens je de liefde bedrijft verlaag je de spanning in de bloedvaten van je hersenen.

11 8. Elke dag kussen reduceert aanzienlijk je aantal bezoeken aan de tandarts . Kussen helpt bij het reinigen van de tanden door het speeksel en vermindert de hoeveelheid zuur dat het tand aantast.

12 10. Dikwijls de liefde bedrijven kan een neusverkoudheid genezen
10. Dikwijls de liefde bedrijven kan een neusverkoudheid genezen. Het is een natuurlijke antihistamine die astma en zomerallergieën helpt bestrijden.

13 Dit bericht is bedoeld om je goede kansen te geven in jouw seksuele relaties. Het is negen keer rond de wereld gegaan en komt nu bij jou terecht om je ook te laten profiteren van de “voordelen van seks”.

14 Stuur dit bericht door aan hen die behoefte hebben aan seks (wie niet
(Dit betekent niet dat jij seks te kort komt, enkel dat je er nooit genoeg kunt hebben.)

15 De “seksfee” zal je een bezoekje brengen vier dagen nadat je dit bericht hebt ontvangen, maar wel ENKEL als je het doorstuurt Doe je dit niet, dan zul je nooit meer goede seksuele relaties hebben voor de rest van je leven ! Je zult vrijgezel blijven en jouw genitaliën zullen verrotten en afvallen … (HAHA – mopje !)

16 Bewaar dit bericht NIET
Bewaar dit bericht NIET ! Binnen de 96 uren moet het uit jouw mailbox verdwenen zijn. Stuur het 10 keer door en je zult zien wat er binnen 4 dagen gebeurt. Dit bericht moet rond de wereld gaan, dus je MOET het doorsturen !!! Ook al ben je niet bijgelovig: het is de WAARHEID. Dus ... veel succes met de seks, en vergeet het niet : dit bericht 10 keer doorsturen en het binnen de 96 uren uit jouw mailbox verwijderen, ANDERS zul je nooit meer goede seksuele relaties hebben !!!!


Download ppt "DE VOORDELEN VAN SEKS Deze presentatie zal je zeker amuseren !!!"

Verwante presentaties


Ads door Google