De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Raak aan en wees aangeraakt September 2012. Zorg Drie niveau’s van zorg 1. Basiszorg 2. Pastorale zorg 3. Professionele zorg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Raak aan en wees aangeraakt September 2012. Zorg Drie niveau’s van zorg 1. Basiszorg 2. Pastorale zorg 3. Professionele zorg."— Transcript van de presentatie:

1 Raak aan en wees aangeraakt September 2012

2

3 Zorg Drie niveau’s van zorg 1. Basiszorg 2. Pastorale zorg 3. Professionele zorg

4

5 Lijden … onrein zolang je bloed verliest… Wijs de Israelieten erop dat ze zich bewust moeten zijn van hun onreinheid, anders sterven ze wanneer ze in hun onreinheid mijn tabernakel, die in hun midden staat, verontreinigen. Leviticus 15:25,31

6

7 Kracht Maar mijn Heer zei: Tijd om te leven! U geeft mij nieuwe kracht en doet mij herleven. Jesaja 38:16:

8

9 Waarheid Niets van wat geschapen is blijft voor hem verborgen, alles is onverhuld en volkomen zichtbaar voor de ogen van hem aan wie wij rekenschap moeten afleggen. Hebreeën 4:13

10 Voorbeelden? (vul eigen namen in) … … … …

11

12 Touched by an Angel Verstop je niet Laat je aanraken Raak aan Vertel de waarheid Spreek vrede uit (zegen)

13 Opwekking 705 Aan de maaltijd wordt het stil, als de Meester knielen wil, en vol liefde als een knecht elk apart de voeten wast en zegt:

14 Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie neerkniel Dit is hoe mijn kerk behoort te zijn, dit is wat de wereld ziet van mij, als je mij gaat volgen

15 Toon mijn liefde aan de ander, dien de ander, zo heb ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, dien de ander, zo heb ik ook jou liefgehad.

16 In de wereld wordt het stil, als wij doen wat Jezus wil en gaan dienen als een kencht, zoals Hij ons heeft gezegd. Hij zei:

17 Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie neerkniel Dit is hoe mijn kerk behoort te zijn, dit is wat de wereld ziet van mij, als je mij gaat volgen

18 Toon mijn liefde aan de ander, dien de ander, zo heb ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, dien de ander, zo heb ik ook jou liefgehad. Zo heb ik ook jou liefgehad.


Download ppt "Raak aan en wees aangeraakt September 2012. Zorg Drie niveau’s van zorg 1. Basiszorg 2. Pastorale zorg 3. Professionele zorg."

Verwante presentaties


Ads door Google