De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gebed tot Maria, Tuinierster van de Ziel e n. Door Myriam Van Nazareth. 1219.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gebed tot Maria, Tuinierster van de Ziel e n. Door Myriam Van Nazareth. 1219."— Transcript van de presentatie:

1 Gebed tot Maria, Tuinierster van de Ziel e n. Door Myriam Van Nazareth. 1219.

2 Lieve Moeder Maria, Tuinierster van de zielen, voor U spreid ik mijn ziel uit als een tuin. Wil het zaad van de heiligheid uit Uw eigen Hart in de bodem van mijn ziel strooien, opdat in mij Uw bloemen mogen bloeien.

3 Verwijder uit mij het onkruid van alle bekoringen, opdat de zonde niet mijn zielenbodem moge overwoekeren. Besproei mij met de regen van Gods genaden.

4 Roep toch de zon van Gods Liefde over mijn zaad af, opdat in mij slechts de volheid van Gods Waarheid moge rijpen, en mijn ziel een paradijs moge zijn dat God aan U herinnert.

5 Onder Uw voeten, o Koningin van het Hemels Paradijs, zal mijn dorheid tot vruchtbaarheid en verrukking worden. Daarom geef ik mij nu restloos aan U over, opdat U mijn bloei zou bekronen met de Boom van het Kruis, dat het Goddelijke Leven brengt.

6 Kom en heers in mij, o Koningin van het Hemels Hof, en ontsluit mij voor het zaad van de Eeuwige Liefde, dat Gods Werken in mijn ziel zal voltooien. www.myriam-van-nazareth.net


Download ppt "Gebed tot Maria, Tuinierster van de Ziel e n. Door Myriam Van Nazareth. 1219."

Verwante presentaties


Ads door Google