De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Takachiho Bij Takachiho, een prefectuur van Miyazaki, is Takachiho-kloof, een natuurlijke plaats dat de vier elementen van de natuur combineert om idyllische.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Takachiho Bij Takachiho, een prefectuur van Miyazaki, is Takachiho-kloof, een natuurlijke plaats dat de vier elementen van de natuur combineert om idyllische."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Takachiho Bij Takachiho, een prefectuur van Miyazaki, is Takachiho-kloof, een natuurlijke plaats dat de vier elementen van de natuur combineert om idyllische setting te vormen : een rivier van kristalhelder turkoois water, kliffen van basalt prisma's, een waterval vallend van een klif en een uitbundigheid van vegetatie. Het resultaat is een ongelooflijke plaats.

4 Wandelen in de Takachiho-kloof is een idyllische reis. De waterval, die valt van 17 meter hoog, dient als achtergrond voor een promenade die zich uitstrekt over 600 meter. Lente en zomer laten u genieten van decor gevariëerde kleirige bloemen, terwijl in de herfst roodachtige tinten en gele bladeren het landschap sieren. De schoonheid van de kloof is een van de belangrijkste redenen waarom Takachiho op elk moment van het jaar bezoekers ontvangt.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33 Tot ziens … M & F


Download ppt "Takachiho Bij Takachiho, een prefectuur van Miyazaki, is Takachiho-kloof, een natuurlijke plaats dat de vier elementen van de natuur combineert om idyllische."

Verwante presentaties


Ads door Google