De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie ben ik ??. Ik ben Shailin Soekaloe. Ik ben 21 jaar. Geboren in Rotterdam op de datum van 16-06-1991. Ik woon al 18 jaar in Hoogvliet Daarvoor heb.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie ben ik ??. Ik ben Shailin Soekaloe. Ik ben 21 jaar. Geboren in Rotterdam op de datum van 16-06-1991. Ik woon al 18 jaar in Hoogvliet Daarvoor heb."— Transcript van de presentatie:

1 Wie ben ik ??

2 Ik ben Shailin Soekaloe. Ik ben 21 jaar. Geboren in Rotterdam op de datum van 16-06-1991. Ik woon al 18 jaar in Hoogvliet Daarvoor heb ik 3 jaar lang in Rotterdam zuid gewoond.

3 Afkomst Ik ben voor de helft Nederlands en voor de andere helft Hindoestaan. Mijn ouders komen uit Suriname.

4 Opleiding Ik heb me diploma’s behaalt van, - VMBO (4jaar) - MBO (4jaar) In mijn tweede leerjaar van vmbo heb ik het vak installatie techniek gekozen.

5 Stages. (MBO) Ik heb drie jaar lang stage gelopen in Spijkenisse bij een Advies Bureau. Ik loop nu stage bij Van Dorp Installatie Techniek in Rotterdam. Ik Werk als assistent Projectleider/Werkvoorbereider

6 Toekomst Projectleider worden. Verder leren in Installatie techniek. Huisje,boompje en beestje.

7 Hobby’s Fitnes. Voetballen. Gamen.


Download ppt "Wie ben ik ??. Ik ben Shailin Soekaloe. Ik ben 21 jaar. Geboren in Rotterdam op de datum van 16-06-1991. Ik woon al 18 jaar in Hoogvliet Daarvoor heb."

Verwante presentaties


Ads door Google