De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Technologie en Commercie Meisjes in de techniek Augustinus college A.H. Jonker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Technologie en Commercie Meisjes in de techniek Augustinus college A.H. Jonker."— Transcript van de presentatie:

1 Technologie en Commercie Meisjes in de techniek Augustinus college A.H. Jonker

2

3

4

5

6 Wat hebben wij gedaan Kijken en luisteren naar onze leerlingen. Toen ontwerpen en dan aan het werk alles kun je maken. Hele gemotiveerde docenten die veel energie steken in onze leerlingen. Presenteren van het product door onze leerlingen.

7 Het resultaat is Dat veel leerlingen kiezen voor technologie en commercie. Leerling centraal zetten door portfolio presentatie gespreken tegen over mentor en ouders. Ouders zoveel mogelijk betrekken en aangeven waarom technologie zo belangrijk is voor meisjes.

8 Onze meiden Lopen met werkschoenen en overall door school. Jongens vinden dit stoer en vragen er ook naar wat zij maken. Meiden krijgen vaak een compliment van de jongens dat het product er goed uit ziet.

9 Door dit alles Gaan wij elke dag met veel plezier naar school. Wordt er harder gewerkt. Wordt er haast geen leerling meer uitgestuurd. Lokalen worden netter opgeruimt. Een trotse docent.


Download ppt "Technologie en Commercie Meisjes in de techniek Augustinus college A.H. Jonker."

Verwante presentaties


Ads door Google