De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Miniseminar IPOM/ LOM. Inhoud van de presentatie Wie is Jeroen van Bakkum Verschillen tussen operationeel en techniek. Invloeden van LOM op relatie. Verandering.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Miniseminar IPOM/ LOM. Inhoud van de presentatie Wie is Jeroen van Bakkum Verschillen tussen operationeel en techniek. Invloeden van LOM op relatie. Verandering."— Transcript van de presentatie:

1 Miniseminar IPOM/ LOM

2 Inhoud van de presentatie Wie is Jeroen van Bakkum Verschillen tussen operationeel en techniek. Invloeden van LOM op relatie. Verandering van manier van denken vragen

3 Wie is Jeroen van Bakkum? Man 47 jaar vader van 2 dochters. Sinds 1980 werkzaam bij Corus Tot 1997 werkzaam in de grondstoffen. Van 1997 tot 2004 chef van de wacht van Oxystaalfabriek 2 Van 2004 tot 2006 sectiechef van pannen, verdeelbakken en kranen in Oxystaalfabriek2 Sinds 2006 productiemanager Kooksfabriek1

4 Veranderen met LOM Kooksfabriek 1 in beweging Doelstellingen waren : –Onderhoud naar een hoger plan brengen, verhogen van de installatie beschikbaarheid en betrouwbaarheid met als resultaat een hogere productie. –Scheiding in de organisatie tussen operationeel en techniek.

5 Verschil tussen operationeel en techniek OperationeelTechniek Man Vrouw WitZwart SlopersBouwers VenusMars

6 LOM ingezet als hulp voor veranderingen om meer begrip te krijgen voor het werk van elkaar. Meer aanvullen minder afvallen. Want voor de techniek en operationeel gelden dezelfde doelstellingen.

7 Invloed van LOM op de relatie Meer begrip voor elkaars werk Gezamenlijke visie en doelstellingen Meer structuur in denkwijze Eindelijk inhoud voor de kreet installatiebeheer.

8 Vragen ?


Download ppt "Miniseminar IPOM/ LOM. Inhoud van de presentatie Wie is Jeroen van Bakkum Verschillen tussen operationeel en techniek. Invloeden van LOM op relatie. Verandering."

Verwante presentaties


Ads door Google