De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorpraktijken Voorpraktijken is een initiatief van Heertjes, Ontzorger in de praktijk en biedt (para)medische praktijken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorpraktijken Voorpraktijken is een initiatief van Heertjes, Ontzorger in de praktijk en biedt (para)medische praktijken."— Transcript van de presentatie:

1

2 Voorpraktijken Voorpraktijken is een initiatief van Heertjes, Ontzorger in de praktijk en biedt (para)medische praktijken professioneel beheer van alle lopende overeenkomsten.

3 Uitvaarten voor dieren in Nederland
Dierenartsen krijgen traditioneel vaak 10% commissie van crematoria als zij een cliënt doorverwijzen met hun geëuthanaseerde dier. De cliënt regelt dan zelf de crematie met het betreffende crematorium en de dierenarts krijgt periodiek achteraf betaald. Hierin zitten soms fouten. Als de cliënt kiest voor destructie, maakt de dierenarts gebruik van weer een andere partij, Rendac, waar de dierenarts een afspraak mee maakt.

4 Wat is Uitvaart voor Praktijken
Uitvaart voor Praktijken is een collectief van Heertjes, gericht op individuele en collectieve crematies en destructies voor alle dierenartsen in Nederland. Uitvaart voor Praktijken geeft dierenartsen voor het eerst de mogelijkheid om zelf de regie te houden over (collectieve) crematies en destructies. Een unieke extra dienst (en grote besparingskans) is de gratis afvoer van destructie èn bijzonder goedkoop afvoeren van SZA-afval inclusief naalden.

5 Waarom Uitvaart voor Praktijken
Klantcontact en financiële afwikkeling door dierenkliniek Dus klantenbinding voor de dierenkliniek Snellere ontvangst omzet crematies Vaste inkoopprijs voor crematies waarbij de dierenkliniek zelf de verkoopprijs bepaalt Dus winst afhankelijk van de door de dierenkliniek zelf vastgestelde verkoopprijs

6 Waarom Uitvaart voor Praktijken
Afvoer destructiematerialen gratis bij een crematierit Alleen bij Uitvaart voor Praktijken: Ziekenhuisafval vat 50 liter afvoer €25,- excl. BTW (inclusief nieuw vat en naaldenbeker) Dit kan een praktijk vele honderden euro’s per jaar extra besparen en bovendien scheelt het in het beheer van overeenkomsten en factuurverwerking bij zowel Rendac als uw SZA-afvalverwerker.

7 Hoe werkt Uitvaart voor Praktijken
Als de dierenarts euthanasie pleegt, kan de cliënt kiezen voor vier opties: 1. Individuele crematie Het dier wordt bij de praktijk opgehaald, individueel gecremeerd en het gedenkteken wordt weer bij de praktijk afgeleverd. De cliënt kan bij de dierenarts het gedenkteken ophalen, dit is een extra contactmoment.

8 Hoe werkt Uitvaart voor Praktijken
Als de dierenarts euthanasie pleegt, kan de cliënt kiezen voor vier opties: 2. Collectieve crematie Het dier wordt bij de praktijk opgehaald en gecremeerd met enkele andere overleden dieren. Het is mogelijk een pootafdruk te laten maken. De cliënt kan bij de dierenarts de pootafdruk ophalen, dit is een extra contactmoment.

9 Hoe werkt Uitvaart voor Praktijken
Als de dierenarts euthanasie pleegt, kan de cliënt kiezen voor vier opties: 3. Destructie Het dier wordt bij de praktijk opgehaald en door Uitvaart voor Praktijken verzameld voor vervoer naar Rendac. Voor de dierenarts is het ophalen van destructie gelijktijdig met een crematie kosteloos.

10 Hoe werkt Uitvaart voor Praktijken
Als de dierenarts euthanasie pleegt, kan de cliënt kiezen voor vier opties: 4. Individuele crematie met afscheidsceremonie Vanwege de reisafstanden naar ons crematorium, adviseren wij voor crematies waarbij cliënten een afscheidsceremonie wensen, door te blijven verwijzen naar de regionale crematoria. Dit is mogelijk, UvP hanteert geen exclusief contract.

11 Hoe werkt Uitvaart voor Praktijken
Ritten 24/7 doorgeven via een online systeem Ophaaldagen maandag, woensdag en vrijdag Ophalen alleen bij dierenkliniek Gedenktekens worden binnen een week na ophalen bij de praktijk uitgeleverd

12 Rekenvoorbeelden rendement
Verschil in rendement, individuele crematie kat Willekeurig crematorium: Een crematie van een kat kost € 90,-. De dierenarts ontvangt achteraf € 9,- commissie. Uitvaart voor Praktijken: De inkoopprijs van een crematie kat is € 60,50. Als de dierenarts de verkoopprijs van € 90,- aanhoudt, heeft de dierenarts een rendement van € 29,50. Een lid van Uitvaart voor Praktijken heeft dus een omzet die € 20,50 (228%) hoger is dan momenteel het geval is.

13 Voorbeeld mogelijke opbrengsten per maand
Soort Dier Soort crematie Inkoopprijs bij Uitvaart voor Praktijken Verkoopprijs Marge Hond 34 kg Gezamenlijk € 71,50 € 115,00 € 43,50 Hond 31 kg Kat 4 kg € 33,00 € 50,00 € 17,00 Hond 36 kg Individueel € 126,50 € 165,00 € 38,50 Kat 3 kg € 60,50 € 90,00 € 29,50 Kat 4.5 kg Kat 3.5 kg Hond 8 kg € 60,00 € 21,50 Hond 14 kg € 82,50 € 120,00 € 37,50 Totaal € 550,00 € 815,00 € 265,00 Rendement per jaar op basis van 10% provisie Crematorium: € 978,- Rendement per jaar bij Uitvaart voor Praktijken: € 3.180,- (+69%!!)

14 Vul uw deelnameformulier vandaag nog in, of bezoek www
Vul uw deelnameformulier vandaag nog in, of bezoek Auteur: Michael Joosen


Download ppt "Voorpraktijken Voorpraktijken is een initiatief van Heertjes, Ontzorger in de praktijk en biedt (para)medische praktijken."

Verwante presentaties


Ads door Google